Home Appartement 9120 Beveren
Nieuwe Baan 43-201
Kaart

Nieuwe Baan 43-201

9120 Beveren Appartement
65 m² wonen
1 slaapkamers
€274.000

Ontdek dit schitterend, modern en energie-efficiënt appartement in een uitnodigende omgeving. Zodra u de gezamenlijke inkomhal van deze appartementencomplex binnenstapt, voelt u de warme sfeer die het gebouw uitstraalt. Het appartement, gelegen op de tweede verdieping, is zowel via de trap als lift bereikbaar.

Binnen in het appartement wordt u direct verwelkomd door het ruime gastentoilet aan uw linkerzijde. Aansluitend vindt u een grote wasruimte/berging die tevens dient als technische ruimte. De lichte woonkamer met open keuken geeft u rechtstreeks toegang tot het terras waar u meteen dat gevoel van 'thuiskomen' ervaart. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer met aangrenzende badkamer, uitgerust met douche en wastafel.

Het appartement wordt verwarmd met vloerverwarming op aardgas, voorzien van een ventilatie D-systeem, en wordt compleet gemaakt met een ruime garage, inbegrepen in de vraagprijs. Momenteel wordt het appartement verhuurd, waardoor het perfect geschikt is voor vrijgezellen, startende koppels of als investeringspand.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een bezichtiging op zaterdag 23 maart. Registreren is verplicht via onze website, nick@cornelis-partners.be of 0472/78.57.67. Vermeld uw mobiele nummer en e-mailadres, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het plannen van een bezichtiging.

We kijken er naar uit om u te mogen ontmoeten! Tot snel!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Nieuwe Baan 43-201 - 9120 Beveren - Kom dit prachtige, recente en energiezuinige appartement ontdekken.

Bij het binnentreden in de gemeenschappelijke inkomhal ervaart u meteen het aangename gevoel die deze appartementsblok met zich meedraagt.
Het appartement bevindt zich op het 2de verdiep waarbij u de mogelijkheid heeft deze te bereiken via de trap of kwalitatieve lift.

Bij het binnentreden van het appartement vindt u meteen aan de linkerkant het ruime gastentoilet. Daarnaast bevindt zich een ruime wasplaats/berging die ook gebruikt wordt als technische ruimte. Verder bevindt zich de zeer lichtrijke woonkamer met open keuken en toegang tot het terras. Hier ervaart u meteen het gevoel van thuiskomen. Hier aansluitend komen we terecht in de slaapkamer met ensuite badkamer. Deze is voorzien van douche en lavabo. Er wordt verwarmd met vloerverwarming op aardgas en er is ook een ventilatie D-systeem aanwezig. Verder is er ook een ruime garage bij het appartement, deze is inclusief de vraagprijs.

Op dit moment is het appartement verhuurd.
Dit appartement is perfect voor een vrijgezel, startend koppel of als investeringspand.

Bezoekdag op zaterdag 23/03, enkel mits inschrijving via onze website, nick@cornelis-partners.be of 0472/78.57.67 (graag gsm-nummer en emailadres nalaten aub), en dan contacteren wij u zo snel mogelijk voor het inplannen van een bezoek.

Wij kijken uit om u te mogen ontmoeten, tot dan!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 274.000
Kadastraal Inkomen
€ 597
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2019
Bewoonbare oppervlakte
65 m2
Referentie
TFAH4WUZ2IB5
EPC Waarde
31 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€274.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com