Home Appartement 9120 Beveren
Van Brouchovenstraat 17-2
Kaart

Van Brouchovenstraat 17-2

9120 Beveren Appartement
66 m² wonen
Prijs op aanvraag

Welkom in dit prachtig onderhouden appartement, ideaal gelegen in het centrum van Beveren. Dit is een zeldzame kans voor zowel degenen die een comfortabele woning zoeken, als investeerders op zoek naar een solide investeringsmogelijkheid. Op slechts een steenworp afstand vind je het Winkeldorp Beveren en park Cortewalle. Je kunt hier volop genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft.

Bij binnenkomst in het appartement valt het licht dat via de grote ramen overvloedig binnenvalt meteen op. De woonkamer is ruimtelijk en ademt een warme en uitnodigende sfeer uit. Maar liefst twee terrassen geven je de mogelijkheid om buiten te ontspannen. Eén terras grenst aan de slaapkamer, terwijl het andere terras vanuit de woonkamer toegankelijk is.

Het appartement is uitgerust met een royale slaapkamer en een ingebouwde kast voor extra opbergruimte. In de modern ingerichte keuken vind je alle noodzakelijke apparatuur en voldoende kastruimte. Een aparte berging met wasmachine- en drogeraansluiting biedt extra gemak.

De functionele badkamer is compleet met een enkele wastafel, toilet en een ligbad met douche, waardoor je van alle comfort bent voorzien.

Dankzij al deze eigenschappen is dit appartement aantrekkelijk voor een breed scala aan potentiële huurders. Gordijnen en verlichting zijn bij de prijs inbegrepen en het hele appartement is netjes geschilderd. De elektriciteit is conform, er zijn automatische zonneluifels aan beide kanten en het appartement heeft een energiezuinig B-label. Dit maakt deze woning perfect klaar om direct te betrekken.

Bovendien is er ook een ruime garagebox beschikbaar, die extra kan worden aangekocht voor 25.000 euro. Mis deze unieke kans niet om te wonen of te investeren in het hart van Beveren!

Het appartement is te koop met 3% registratierechten als het je enige eigendom is, of 12% als het een investering betreft. Neem voor meer details of om een bezichtiging te plannen contact op met ons kantoor via verkoop@homevast.be of bel ons op 03 344 77 44. Ontdek zelf wat dit appartement jou te bieden heeft!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Van Brouchovenstraat 17-2 - 9120 Beveren - Ontdek het comfort van dit piekfijn onderhouden appartement, ook uniek als investeringskans, gelegen op een toplocatie in het centrum van Beveren. Op slechts een steenworp afstand van het Winkeldorp Beveren en park Cortewalle, geniet je hier van het beste wat onze gemeente te bieden heeft!

Binnenkomend in het appartement, word je begroet door een lichtrijke living die een warme en uitnodigende sfeer creëert. De ruimte wordt geaccentueerd door grote ramen die natuurlijk licht overvloedig binnenlaten. Met twee terrassen, één aangrenzend aan de slaapkamer en één aan de living, geniet je bovendien van buitenruimtes waar je kunt ontspannen en van de omgeving kunt genieten. 

Het appartement beschikt over één ruime slaapkamer met een grote ingemaakte kast. De ingerichte keuken biedt alle benodigde apparatuur (voorzien van dubbele spoelbak, keramisch kookvuur, heteluchtoven, dampkap en kastenruimte). De aparte praktische berging is voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast. 

De functionele badkamer voorziet al het nodige comfort (ingericht met enkel lavabomeubel, toilet en ligbad met douche). 

Bovenstaande kenmerken maken dit appartement aantrekkelijk voor een breed scala aan potentiële huurders. 

Een leuk extraatje is dat de gordijnen en verlichting inclusief de prijs zijn. Bovendien is het volledige appartement netjes geschilderd, is de elektriciteit conform, zijn er zowel voor- als achteraan automatische zonneluifels en draagt het appartement een energiezuinig label B. Dit maakt het appartement niet alleen volledig instapklaar, maar ook ideaal voor wie snel en efficiënt zijn intrek wil nemen in dit stekje. 

Verder is er onderaan het gebouw een ruime garagebox (met kastenruimte en een automatische poort) die mee kan aangekocht worden aan 25 000 euro.

Mis deze unieke kans niet om te wonen of investeren in het hart van Beveren, met alle voorzieningen binnen handbereik. 
Te koop aan 3% registratierechten (enige eigen woning) of 12% (investering).

Neem contact op met ons kantoor via verkoop@homevast.be of telefonisch op het nummer 03 344 77 44 en plan uw bezichtiging in om dit appartement te ontdekken!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 865
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1989
Bewoonbare oppervlakte
66 m2
Referentie
SD-HD10NE6NU
Makelaar Code
5912431
EPC Waarde
151 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230508-0002884770-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com