Home Appartement 9120 Beveren
Klapperstraat 200
Kaart

Klapperstraat 200

9120 Beveren Appartement
111 m² wonen
2 slaapkamers
€230.000

Gelegen op een toplocatie in Beveren-Waas, vindt u dit rustige appartement op de vierde en bovenste verdieping van het gebouw, met lift. Het bevindt zich vlakbij het centrum, op loopafstand van alle noodzakelijke voorzieningen.

Neem voor meer informatie of om een bezoek te brengen contact op met Louise Becu van OC Vastgoed op nummer 0479 54 86 26 of e-mail naar louisebecu@ocvastgoed.be.

Het interieur van het appartement is ruim opgezet en licht, met dank aan de westelijke oriëntatie, die elke avond een prachtige avondzon garandeert. De ruime inkomhal beschikt over voldoende opbergruimte en een toilet. Vanuit de hal loop je de keuken in die is uitgerust met koel-/vriescombinatie, vaatwasser en kookplaat.

Twee slaapkamers langs de gang bieden extra ruimte, waarvan één toegang biedt tot een klein terras met handige opbergruimte. Een aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droger en een badkamer met ruime wastafel en bad completeren dit appartement.

Het appartement is instapklaar gemaakt door recente renovaties en beschikt over een gemeenschappelijke tuin die openstaat voor alle bewoners, evenals een afgesloten fietsenstalling aan de achterkant van het gebouw.

De woning heeft een zeer gunstige EPC-score en biedt de mogelijkheid tot het aankopen van een garage voor €20.000. Het appartement is volledig instapklaar en perfect verhuurbaar.

Centrale verwarming is op gas en de EPC is 155 kWh/m² (B-label), met een oppervlakte van 111 m² zoals bevestigd door het EPC-certificaat. Stedenbouwkundige informatie werd aangevraagd op 11/03/2024. Houd er rekening mee dat dit gebied overstromingsgevoelig is, maar heeft een B-classificatie P-score en een A-classificatie G-score.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Klapperstraat 200 - 9120 Beveren - Dit appartement is rustig gelegen op de 4de en bovenste verdieping (met lift) op een toplocatie te Beveren-Waas. Vlakbij het centrum, op wandelafstand van alle nodige voorzieningen.

Voor meer informatie of een bezoek: contacteer Louise Becu van OC Vastgoed: 0479 54 86 26 of louisebecu@ocvastgoed.be

Indeling als volgt:
Ruime inkomhal met voldoende opbergruimte en toilet. Lichtrijke leefruimte, west gericht, dus elke avond kan je genieten van avondzon. De keuken is uitgerust met koelkast/diepvries, vaatwasser en kookplaat. Aansluitend aan de gang zijn 2 slaapkamers waarvan 1 toegang geeft tot een klein terras, met nog een handige berging aan. Verder is er nog een badkamer met ruime lavabo en bad en een aparte berging met aansluiting wasmachine en droogkast.

Het appartement is grotendeels gerenoveerd en is dus instapklaar.
Het appartement beschikt over een gemeenschappelijke tuin die beschikbaar is voor alle bewoners + een gesloten fietsenstalling achteraan.

Troeven:
- Zeer gunstige EPC-score
- mogelijkheid tot aankoop van garage (€20.000)
- Volledig instapklaar
- Perfect verhuurbaar

CV: gas
EPC: 155 kWh/m² (B-label) – Opp: 111 m2 – Bewoonbare opp: 111 m2 volgens het EPC-attest.
Stedenbouwkundige inlichtingen aangevraagd op 11/03/2024.
Overstromingsgevoelig gebied, P-score : B / G-score : A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 230.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1972
Bewoonbare oppervlakte
111 m2
Referentie
N4G2CND97U1A
Makelaar Code
LB2318C
EPC Waarde
155 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€230.000 / OC Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com