Home Te Koop Appartement 3740 Bilzen
Tongersestraat 65
Kaart

Tongersestraat 65

3740 Bilzen Appartement Te Koop
90.5 m² wonen

Op zoek naar een ruim en licht appartement in hartje Bilzen? Dan is dit appartement in Residentie De Boulevard, gevestigd op Tongersestraat 65 bus 14, precies wat je zoekt. Dankzij de gunstige locatie bevind je je op slechts een steenworp afstand van het centrum, diverse winkels, warenhuizen en de autosnelweg.

Het appartement is perfect gesitueerd op de eerste verdieping en biedt een ruime bewoonbare oppervlakte van 90,50 vierkante meter. Met twee slaapkamers en een groot terras aan de achterzijde van 34 vierkante meter, kun je genieten van een wijd uitzicht en veel privacy. Daarnaast biedt de kelderverdieping handige extra's zoals een berging en een autostaanplaats.

Bij binnenkomst door de overdekte gaanderij aan de voorzijde, word je verwelkomd door een functioneel ingedeelde ruimte. Twee slaapkamers aan de voorzijde, een apart toilet, een praktische bergruimte met wasvoorzieningen en de CV-installatie. De badkamer is bovendien uitgerust met een wastafel, ruim badkamermeubel en douche. In de lichtrijke leefruimte zorgen de grote raampartijen voor aangename natuurlijke lichtinval. Een moderne open keuken met inductiekookvuur, dampkap, vaatwasser, koelkast en multifunctionele oven maakt het plaatje compleet. Via de schuifpui stap je zo het deels overdekte terras op, waar je in alle rust kunt ontspannen.

De maandelijkse huurprijs bedraagt 740 euro, een zeer redelijke prijs gezien de ruimte, locatie en voorzieningen. Bovendien is er een lift aanwezig en wordt het pand momenteel verhuurd, wat het een interessant opbrengsteigendom maakt.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie of een bezoek, neem gerust contact op via 0472 76 03 82 of stuur een e-mail naar anouk@vestio.com. Ontdek jouw droomappartement in Bilzen vandaag nog!

* * *

Tongersestraat 65 - 3740 Bilzen - Appartement gelegen in Residentie De Boulevard te Bilzen, Tongersestraat 65 bus 14.

Gunstige locatie op wandelafstand van het centrum, nabij diverse winkels en warenhuizen. Ook de autosnelweg bevindt zich vlakbij.

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en biedt een bewoonbare oppervlakte van 90,50m². Het pand telt 2 slaapkamers, aan de achterzijde is er een ruim terras van 34m² met wijds uitzicht. In de kelderverdieping beschik je over een handige kelderberging en een autostaanplaats.

Via de overdekte gaanderij aan de voorzijde bereik je de inkomhal. Het appartement is functioneel ingedeeld met 2 slaapkamers aan de voorzijde, verder een apart toilet, een praktische bergruimte met de nodige wasvoorzieningen en de CV-installatie. De badkamer is ingericht met een wastafel, een ruim badkamermeubel en een douche. In de lichtrijke leefruimte zorgen grote raampartijen voor een aangename daginval. De open keuken is uitgerust met alle hedendaagse kooktoestellen zoals inductiekookvuur, dampkap, vaatwasser, koelkast en multifunctiole oven.
De schuifpui geeft toegang tot het deels overdekte terras. De bewoners genieten hier van voldoende rust en privacy.

De maandelijkse huurprijs bedraagt 740€.

Enkele van de voornaamste pluspunten van dit appartement zijn:
- Ideale ligging nabij centrum en vlakbij alle dagelijkse voorzieningen.
- Ruime woonoppervlakte en goede functionele indeling.
- Ruim terras 34m² aan de achterzijde, geen geluidshinder.
- Kelderberging en autostaanplaats zijn inbegrepen.
- Lift aanwezig.
- Interessant opbrengsteigendom, pand wordt momenteel verhuurd.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op 0472 76 03 82 of mail naar anouk@vestio.com
 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Kadastraal Inkomen
€ 911
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2013
Bewoonbare oppervlakte
90.5 m2
Referentie
PDD2OO49WYY8
Makelaar Code
VKTK1501-LH-DL
EPC Waarde
90 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
01 Feb 2024
€285.000 / Vestio
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com