Home Te Koop Appartement 3740 Bilzen
Jaak Vandersandenstraat 49
Kaart

Jaak Vandersandenstraat 49

3740 Bilzen Appartement Te Koop
100 m² wonen

Ontdek dit prachtige duplex appartement op een rustieke locatie in Kleine Spouwen, Bilzen, gelegen in de Jaak Vandersandenstraat 49 bus 1.8. Genesteld in de vredige residentie 'Op de Kerkdries', bent u slechts 4 km verwijderd van het levendige centrum van Bilzen en met korte rijafstanden bent u ook zo in Tongeren, Riemst of Maastricht. Bovendien vindt u de lokale supermarkt, bakker en school op een steenworp afstand.

Dit duplex appartement strekt zich uit over de eerste en tweede verdieping, met een woonruimte van een ruime 100 vierkante meter. De buitenruimtes zijn minstens even indrukwekkend, waaronder een eigen tuin van 125 vierkante meter met een aangelegd terras van bijna 29 vierkante meter. Maar liefst drie terrassen bieden adembenemende zichten, terwijl u ook beschikt over een handige kelderberging en autostaanplaats.

Het interieur van het appartement verwelkomt u met een nette inkomhal die toegang biedt tot de lichte leefruimte met open keuken. Hier geniet u van het prachtige uitzicht op de omliggende velden en weilanden. De stijlvolle keuken is volledig en efficiënt uitgerust, inclusief vaatwasser, keramisch kookvuur, dampkap, multifunctionele oven, koelkast en diepvriezer. De naastgelegen berging herbergt wasvoorzieningen en de CV-installatie.

Een elegante trap leidt naar de slaapverdieping, waar u twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer vindt. De slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot een terras van ruim 14 vierkante meter met zicht op het kerkplein. De badkamer is ingericht met een XL wastafel, nachttoilet, ligbad en inloopdouche.

Deze residentie en haar prachtige omgeving zijn beschikbaar vanaf 01/11/2024. Voor meer informatie of om een bezoek in te plannen, neem contact op via 0472 76 03 82 of mail naar anouk@vestio.com.

* * *

Jaak Vandersandenstraat 49 - 3740 Bilzen - Dit prachtig duplex appartement is gelegen te Kleine Spouwen bij Bilzen, op de Jaak Vandersandenstraat 49 bus 1.8.

Residentie 'Op de Kerkdries' bevindt zich op een landelijke en rustige locatie, op slechts 4 km van het centrum van Bilzen. Eveneens Tongeren, Riemst en Maastricht zijn vlot bereikbaar op enkele autominuten. De plaatselijke supermarkt, bakker en school liggen allen op korte wandelafstand.

Het appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping en biedt een aangename woonoppervlakte van 100m². Een buitentrap geeft toegang tot een eigen tuin van 125m² met aangelegd terras van 28,75m². In de benedenverdieping is er een kelderberging en een autostaanplaats. De prachtige wijdse uitzichten en de functionele en degelijke afwerking typeren dit lichtrijke appartement.

Via de nette inkomhal bereik je per lift of trappenhal de eerste verdieping. De lichtrijke inkom met vestiaire en gastentoilet geeft toegang tot de luchtige leefruimte met open keuken.
Een brede schuifpui verschaft hier toegang tot het balkon met adembenemend zicht over de achtergelegen velden en weilanden.
De stijlvolle keuken is volledig ingericht en efficiënt uitgerust met een vaatwasser/keramisch kookvuur/dampkap/multifunctionele oven/koelkast/diepvriezer. In de naastgelegen praktische berging tref je de wasvoorzieningen alsook de CV-installatie.
Een semi-open trappenhal leidt naar de nachtverdieping. Via de nachthal bereik je 2 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer. De vooraangelegen slaapkamer beschikt over een ruim terras van 14,48m² met zicht op het kerkplein. De ruime badkamer is smaakvol en hedendaags afgewerkt en ingericht met een XL wastafel, een nachttoilet, een ligbad en een inloopdouche.

De volledig omheinde en omhaagde tuin is voorzien van een ruim aangelegd terras, hier genieten de bewoners van optimale rust en privacy.

Dit appartement is beschikbaar vanaf 01/11/2024.

Enkele van de voornaamste troeven van dit duplex appartement even opgelijst:
- Aantrekkelijke residentie op landelijke en rustige locatie, aangenaam verscholen tussen de bomen nabij het kerkplein.
- Royale woonoppervlakte van 100m².
- 2 ruime slaapkamers.
- Met riante tuin 125m² en tuinterras 28,75m². Leefruimte met balkonterras 6m². Slaapkamer met terras 14,48m² uitgevend op kerkplein.
- Degelijke en tijdloze afwerking.
- Prachtige uitzichten.
- Lichtrijke vertrekken en veel natuurlijke lichtinval zorgen voor een licht en open gevoel.
- Autostaanplaats en kelderberging zijn inbegrepen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op 0472 76 03 82 of mail naar anouk@vestio.com





 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Kadastraal Inkomen
€ 807
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2008
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
IBR6QSMCEATN
Makelaar Code
VKTK1506-LH
EPC Waarde
158 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€285.000 / Vestio
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com