Kaart

Stationlaan 44

3740 Bilzen Appartement Te Koop
118 m² wonen
118 m² perceel

Ontdek dit prachtige appartement in het hart van Bilzen, vlakbij De Kimpel. Het biedt de perfecte balans tussen stedelijke dynamiek en huiselijk comfort. Het appartement heeft drie ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin of om gasten te ontvangen. Geniet van moderne gemakken zoals airconditioning en een pelletkachel voor knusse avonden.

De goed uitgeruste keuken is perfect voor culinaire avonturen en heeft een gezellige koffiehoek voor ontspannen ochtenden. Een handige berging naast de keuken biedt plaats aan uw wasmachine, droger en diepvries.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime, lichte hal. De badkamer is uitgerust met een grote inloopdouche, een wastafelmeubel en een toilet.

Buiten kunt u genieten van een royaal terras, ideaal voor ontspannen momenten en zonnige dagen. Uw auto is veilig opgeborgen in de afzonderlijke garage met sectionaalpoort. Er is ook een aparte berging in de kelder voor extra opslag.

Dit appartement biedt niet alleen een moderne levensstijl, maar ook een ideale locatie om alles wat Bilzen te bieden heeft te ervaren, met De Kimpel op loopafstand. Mis deze kans niet om stijlvol te wonen in het levendige hart van de stad. Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen!

* * *

Stationlaan 44 - 3740 Bilzen - Welkom in het hart van Bilzen, waar gemak en comfort samenkomen in dit prachtige appartement op een steenworp afstand van De Kimpel! Met alles binnen handbereik, biedt deze woning het perfecte evenwicht tussen stadse levendigheid en rustig thuiscomfort.

Met drie ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin of om gasten te verwelkomen. Geniet van het moderne gemak van airconditioning en een gezellige pellet kachel voor de knusse avonden.

De hyper geïnstalleerde keuken nodigt uit tot culinair plezier, met een gezellig koffiehoekje voor die ontspannen ochtenden of middagen. Naast de keuken bevindt zich een kleine berging, perfect voor uw wasmachine, droogkast en diepvries, waardoor alles netjes opgeborgen blijft.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime, lichtrijke inkomhal die een warm welkom biedt aan u en uw gasten. De badkamer is voorzien van een grote inloopdouche, een wastafel met meubel en een toilet voor extra comfort.

Buiten kunt u genieten van het royale terras, perfect voor ontspannen momenten en zonnige dagen. Uw voertuig wordt veilig opgeborgen in de aparte gesloten garage met sectionale poort, terwijl een aparte gesloten berging in de kelder extra opslagruimte biedt voor uw gemak.

Dit appartement biedt niet alleen een eigentijdse levensstijl, maar ook de perfecte locatie voor het ervaren van alles wat Bilzen te bieden heeft, met De Kimpel op wandelafstand!
Mis deze kans niet om in stijl te wonen in het bruisende hart van de stad en bel ons onmiddellijk voor een bezichtiging in te plannen, +32 (0) 89 23 44 22 of stuur een e-mail: [email protected] 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1968
Grond oppervlakte
118 m2
Bewoonbare oppervlakte
118 m2
Referentie
GGF0X651G6-4
EPC Waarde
242 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240220-0003149875-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€275.000 / Immo Verslegers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com