Kaart

Daalstraat 23-2

3740 Bilzen Appartement Te Koop

Daalstraat 23-2 - 3740 Bilzen - Welkom op de Daalstraat 23/2 te Rosmeer (Bilzen)!

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar Bilzen, Appartement - Som Vastgoed +++

Welkom in Rosmeer! Graag neem ik jullie mee naar de Daalstraat 23, gelegen in de landelijke dorpskern van Rosmeer. Op deze locatie vinden we op de tweede verdieping van een kleinschalige residentie een volledig instapklaar 2 slaapkamer appartement terug, waarbij inclusief in deze prijs ook het gebruik van een privatieve garagebox, kelderberging en gebruiksrecht van een eigen tuintje inbegrepen zijn!

Het appartement werd de voorbije jaren kwalitatief gerenoveerd (2020), waarbij uitdrukkelijk gekozen werd voor een strakke en moderne afwerking binnen het appartement. Eén van de belangrijkste troeven binnen dit appartement is zonder twijfel de zéér moderne (en hyper geïnstalleerde) keuken, volledig afgewerkt in kwaliteitsvolle materialen en uitgerust met alle technische apparaten waaronder microgolf oven, combi-oven, vaatwasser,...

Door het kleinschalig karakter van dit gebouw, zijn de gemeenschappelijke kosten per individuele eigenaar zeer laag (+- 15 euro per maand). De eigenaars zorgen reeds voor een conform elektrisch keuringsverslag en positief asbestverslag (met samenvattende conclusie: "het appartement is asbestveilig"). Het appartement zelf valt niet onder de renovatieverplichting. In het gebouw is er geen lift aanwezig.

INDELING

Het appartement is gelegen op de 2de verdieping (en bovenste verdieping) van dit appartementsgebouw. Het project werd opgericht in 1988, waarbij het appartement in 2020 door de huidige eigenaars smaakvol werd gerenoveerd. Naast de renovatie binnen het appartement, werd ook de boiler vervangen door een recenter model.

Het woongedeelte is ruim en creëert als het ware een werkelijk loft gevoel, mede door de aanwezigheid van de mezzanine die momenteel als slaapkamer met aanpalende dressing is ingericht. De keuken bevindt zich achteraan het appartement. Aansluitend aan de keuken vind je de berging terug, die onmiddellijk zicht en toegang tot de tuin biedt, waarbij je bovendien ook nog eens (volledig privé) gebruik kan maken van een eigen tuintje.

Belangrijkste troeven:

- Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het gebouw. Via de achterzijde van het perceel kan je het appartement ook eenvoudig bereiken door een privatieve toegangsweg, waarbij je eenvoudig de garagebox kan bereiken.
- Het appartement is perfect instapklaar en beschikt over een gunstige inhoud van de verschillende verkoopattesten (EPC, elektriciteit, asbest). Zo is de elektriciteit volledig conform, bedraagt het EPC D (=GEEN renovatieverplichting) en beschikt het pand over een gunstig asbestattest
- In de kelderverdieping vinden we nog een privatieve kelderberging terug.

Belangrijk om te vermelden:

- Het appartement is onmiddellijk beschikbaar zijn bij akte.
- Dit eigendom valt door de (reeds) gunstige energiescore NIET onder de renovatieplicht, waarbij een onroerend goed binnen de 5 jaar minimaal energiescore D moet behalen.
- Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalige residentie, waarbij de maandelijks te betalen gemeenschappelijke kosten zeer miniem zijn (+- 15 EUR).
- Verkoop onder het gunstige stelsel van registratierechten. Indien U voldoet aan de voorwaarden, betaalt U slechts 3% registratierechten bovenop de aankoopprijs van deze woning. Het standaardtarief van RR bij de aankoop van een onroerend goed bedragen 12%.
- Deze prijs is inclusief het gebruiksrecht van de garagebox, kelderberging en tuintje. Deze dienen dus NIET apart aangekocht te worden.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Ook dan kunnen wij u helpen! Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Kom vandaag nog in contact met onze erkende vastgoedmakelaars, die U onmiddellijk een perfecte indicatie kunnen geven van de realistische verkoopwaarde van uw woning/appartement.

Bent U op zoek naar een gezellig appartement in het landelijke Rosmeer. Dan is dit mogelijk het pand waarnaar u op zoek bent! Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan.

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1988
Referentie
2NFCQLFK4S7W
Makelaar Code
MVDaalstraat23Bilzen(Rosmeer)
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Apr 2024
€249.900 / SOM Project
24 Apr 2024
€125.000 / Dor & Bleus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com