Kaart

Notebaertstraat 1

8370 Blankenberge Appartement Te Koop
140 m² wonen
140 m² perceel
2 slaapkamers

Notebaertstraat 1 - 8370 Blankenberge - Welkom bij dit prachtige appartement gelegen aan de bruisende Grote Markt te Blankenberge. Stap binnen en ervaar de ruimte en comfort die deze topper te beiden heeft op de derde verdieping, bereikbaar via de lift. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een royale inkomhal, voorzien van een handige vestiaire, die naadloos leidt naar de diverse ruimtes van dit appartement.
Aan de voorzijde van het appartement nodigt een ruime woonkamer uit, die harmonieus verbonden is met de keuken en de bijbehorende berging. Vanuit deze gezellige ruimtes geniet u van een betoverend uitzicht over de levendige markt van Blankenberge, waardoor u altijd het hart van de stad binnen handbereik hebt. Via de inkomhal bereiken we verder een apart toilet alsook de volledig uitgeruste badkamer, terwijl aan de achterzijde van het appartement twee royale slaapkamers op u wachten. Eén van beide kamers krijgt toegang tot het achtergelegen balkon.
Met een conform gekeurde elektrische installatie en een uiterst gunstig Energieprestatiecertificaat (EPC) met label A, bent u verzekerd van zowel veiligheid als energiezuinigheid. Bovendien biedt de kelderverdieping nog extra bergruimte, wat bijdraagt aan het gemak van uw dagelijks leven. Als kers op de taart wordt de mogelijkheid geboden om een garagebox optioneel aan te kopen. Deze bevindt zich in een nabijgelegen garagecomplex, gelegen aan J. Van Maerlantstraat 41, slechts een steenworp verwijderd van uw nieuwe thuis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Kadastraal Inkomen
€ 971
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
140 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
CALDVXRMIQ-N
Makelaar Code
BLANK2024078
EPC Waarde
98 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
3189060-RES
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€275.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com