Kaart

Franchommelaan 102

8370 Blankenberge Appartement Te Koop
68 m² wonen
72 m² perceel
2 slaapkamers

Franchommelaan 102 - 8370 Blankenberge - Dit charmante appartement met twee slaapkamers bevindt zich op een ideale locatie op de Franchommelaan in het bruisende Blankenberge. Met het adembenemende uitzicht op de jachthaven biedt het een rustgevend toevluchtsoord voor wie op zoek is naar een ontspannen verblijf aan de Belgische kust.
Bij het betreden van het appartement wordt u begroet door een uitnodigende woonkamer, waar natuurlijk licht door de ramen stroomt en de ruimte verlicht. Op de voorzijde kan men genieten van een uiterst aangenaam, zon gericht terras.
De aansluitende keuken beschikt over hedendaags comfort. Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, één grotere en één iets kleinere. Ideaal voor rustige nachten na een dag vol avontuur aan de kust.
Een badkamer en apart toilet completeren het functionele aspect van deze woning.
Hoewel dit appartement momenteel een renovatie of opfrissing vereist, biedt het een unieke kans om een droomwoning te creëren op een van de meest begeerde locaties van Blankenberge. Grijp deze kans om uw eigen stempel te drukken op dit pareltje aan de Belgische kust.
Het appartement wordt verwarmd door middel van centrale verwarming op aardgas (recent vernieuwde individuele aardgasketel) en beschikt over dubbele en deels enkele beglazing. Daar het appartement goed ingesloten is, resulteert zich dit een gunstig EPC B-label.
Voor meer informatie of bezoek, neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te begeleiden bij deze unieke vastgoedervaring.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Kadastraal Inkomen
€ 842
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
72 m2
Bewoonbare oppervlakte
68 m2
Referentie
OOUX4ID2GF78
Makelaar Code
BLANK2024045
EPC Waarde
145 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
3173572-RES
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€285.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com