immo Kaart

Leopoldstraat 18, 8370 Blankenberge

Appartement Te Koop in Blankenberge
80 m² perceel

Leopoldstraat 18 - 8370 Blankenberge - Welkom bij Residentie "Sea Port", waar luxe en comfort samenkomen in dit prachtige duplexappartement gelegen in het hart van Blankenberge. Ontdek de perfecte harmonie tussen moderne architectuur en het serene uitzicht op de levendige haven en de rustgevende zee.

Dit duplexappartement bevindt zich op de 5de en 6de verdieping van Residentie "Sea Port", gelegen aan de Leopoldstraat 18. Met de lift is het gemakkelijk toegankelijk, waardoor u moeiteloos van en naar uw woning kunt gaan.

Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een ruime en lichtrijke woonkamer. Grote ramen bieden een overvloed aan natuurlijk licht en een panoramisch uitzicht op het Leopoldpark, de haven en de zee. Vanuit de woonkamer heeft u directe toegang tot het terras, waar u kunt ontspannen en genieten van het spectaculaire uitzicht.

De open keuken is volledig geïnstalleerd met moderne apparatuur en biedt een ideale ruimte voor culinaire avonturen en gezellige diners. Naast de woonkamer bevinden zich een apart toilet en een ruime berging, wat zorgt voor extra gemak en opslagruimte. Daarnaast beschikt het appartement ook over een extra berging in de kelderverdieping, waardoor er voldoende opslagruimte is.

Een elegante trap leidt naar de bovenverdieping, waar de slaapkamer en de badkamer zich bevinden. De slaapkamer biedt een rustgevende ambiance en een oase van comfort. De aangrenzende badkamer is voorzien van een toilet, lavabomeubel en een luxe inloopdouche.

Dit ruime appartement wordt volledig naar eigen smaak en stijl afgewerkt, dit inbegrepen in de prijs. Ons team begeleidt u bij elke stap, van het kiezen van hoogwaardige materialen tot het realiseren van uw persoonlijke ontwerp. Creëer uw droomwoning en geniet van de vrijheid en gemoedsrust van maatwerk wonen.

Het EPB E-peil resultaat bedraagt E30.

Dit duplexappartement biedt niet alleen een luxueuze leefruimte, maar ook een adembenemend panoramisch uitzicht.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een ​​bezichtiging te regelen. Uw droomappartement wacht op u in Residentie "Sea Port". +32 50 42 42 20

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 417.200
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
80 m2
Referentie
P7U7TVE5MBW5
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
03 May 2024
€417.200 / Immo Blankenberge
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com