immo Kaart

A. Ruzettelaan 187, 8370 Blankenberge

Appartement Te Koop in Blankenberge
80 m² perceel
€340.000

A. Ruzettelaan 187 - 8370 Blankenberge - Ontdek uw nieuwe thuis in het hart van Blankenberge met dit prachtige gelijkvloers appartement, gelegen in de prestigieuze residentie "The One" aan de A. Ruzettelaan 187. Dit appartement biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en stijlvol wonen aan de kust.

Bij het betreden van het appartement komt u eerst in de inkomhal. Deze leidt naar een ruime, lichtrijke woonkamer met een open, nieuwe keuken. De keuken is modern en volledig uitgerust, en biedt toegang tot een handige berging, perfect voor al uw opslagbehoeften.

De inkomhal geeft ook toegang tot een moderne badkamer, uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel en handdoek radiator, waardoor u kunt genieten van comfort en luxe. Daarnaast vindt u een apart toilet en een ruime, lichtrijke slaapkamer die zorgt voor een rustige en ontspannende nachtrust.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het enorm ruime terras dat rondom het appartement loopt. Hier kunt u genieten van de frisse zeelucht, buiten dineren of gewoon ontspannen in uw eigen buitenruimte.

Er zijn twee fietshaken ter beschikking.

Dit appartement in Residentie "The One" biedt de perfecte combinatie van moderne voorzieningen, ruime leefruimtes en een uitstekende locatie. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige gelijkvloers appartement in Blankenberge.

Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid tot aankoop van een gesloten garagebox gelegen in de kelderverdieping van de residentie "The One".
Vraagprijs: € 80.000.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ervaar zelf de luxe en het comfort van dit uitzonderlijke appartement. +32 50 42 42 20

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 340.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
80 m2
Referentie
LIR1FOGMKKAG
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 May 2024
€340.000 / Immo Blankenberge

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

A. Ruzettelaan 187, 8370 Blankenberge.


Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com