Home Te Koop Appartement 2530 Boechout
Binnensteenweg 139
Kaart

Binnensteenweg 139

2530 Boechout Appartement Te Koop
258 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek ons uitzonderlijk ruim appartement, gelegen in de charmante omgeving van Boechout. Dit exclusieve vastgoedjuweel vindt u op een toplocatie op een steenworp afstand van het centrum en talrijke handelszaken zoals bakker, slager, apotheek en meer. Geniet van de groene zuidrand tijdens heerlijke fietstochten die starten in uw "achtertuin" of maak gebruik van de uitstekende verbindingen met tram, bus en trein, allemaal op wandelafstand.

Bevindend op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw, biedt dit appartement oorspronkelijk bestemd voor twee aparte wooneenheden, een royale oppervlakte van 258m2. Vanwege zijn grootte en superieure klasse is het een absolute unicum in zijn segment.

Betreed dit prestigieuze eigendom via een inkomhal die leidt naar een riant woonoppervlak van 100 m2, volledig uitgerust met parket en een gezellige gashaard. Aanpalend ontdekt u een functionele keuken en berging, terwijl een 25m2 groot terras het buitenleven naar binnen brengt. De rechtervleugel van het pand herbergt drie ruime slaapkamers en twee badkamers, aangevuld met twee tussenkamers die perfect dienen als dressing, bureau of wat u ook maar wenst.

Waar nodig bieden wij de mogelijkheid om een garagebox met extra aangrenzende berging te kopen voor 45.000 euro, of u kan opteren voor huren.

Met een bewoonbare oppervlakte van 258 m2, een uitstekende EPC met A-label, drie slaapkamers, twee badkamers, bureau en dressing, garagebox + berging, conforme elektrische keuring zonder asbest en de exclusieve sfeer van een kleinschalig gebouw, is dit waanzinnig uniek appartement ongeëvenaard.

Benieuwd naar deze unieke kans? Neem gerust contact op met Jakob via jakob@reds.be of op 0483 488 249 voor meer info of een bezoek ter plaatse. Voor gedetailleerdere informatie, zoals grondplan, EPC, elektrische keuring en foto's, verwijzen we u graag door naar onze website www.reds.be.

* * *

Binnensteenweg 139 - 2530 Boechout - Op onze website www.reds.be kan u het grondplan, het EPC, de elektrische keuring, alle foto's en de volledige beschrijving terugvinden.

Met gepaste trots stellen wij u dit uitzonderlijk appartement voor op toplocatie in Boechout. Door zijn oppervlakte van 258m2 geniet u van royaal veel ruimte en rust. Absolute topklasse in zijn segment! Op wandelafstand van centrum Boechout waar tal van handelszaken aanwezig zijn zoals bakker, slager, apotheek,... Daarnaast kunnen fietstochten zomaar in de "achtertuin" starten om de groene zuidrand te ontdekken, net zoals de fietsostrade Lier-Antwerpen. Alsook tram, bus en trein op wandelafstand terug te vinden.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van het kleinschalige gebouw en neemt de volledige verdieping in beslag (bereikbaar via trap en lift). Op plan had men dit ingetekend als 2 appartementen maar de eerste en tevens huidige eigenaars hebben de mogelijkheid gehad om hier 1 appartement te creëren. Ruimte is een absoluut unicum hier.

Indeling;

Via de inkomhal betreden we de riante leefruimte van +- 100 m2 op parket inclusief gezellige gashaard. Aansluitend is de keuken + praktische berging terug te vinden. Het terras van 25m2 maakt het volledig af. In de rechtervleugel treffen we 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers aan. Daarnaast zijn er nog twee tussenkamers die perfect gebruikt kunnen worden als dressing, bureau,... noem maar op: de mogelijkheden hier zijn eindeloos.

Mogelijkheid tot het aanschaffen van een garagebox + extra aangrenzende berging voor 45.000 euro, dit is geen verplichting. Deze garagebox + berging kan ook gehuurd worden.

Troeven:

- Bewoonbare oppervlakte van 258 m²
- Knap EPC met A label
- 3 slaapkamers, 2 badkamers, bureau en dressing
- Garagebox + berging
- Conforme elektrische keuring - geen asbest
- Kleinschalig gebouw

Samengevat, een waanzinnig uniek appartement op wandelafstand van centrum Boechout.

Bent u benieuwd naar deze unieke kans en wenst u graag eens te komen kijken? Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u contact opnemen met Jakob via jakob@reds.be of op 0483 488 249

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
258 m2
Referentie
1KSI0CUXSNP3
EPC Waarde
100 kWh/m2
EPC Label
A
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com