Home Appartement 2530 Boechout
Frans Segersstraat 2-2-GLVL
Kaart

Frans Segersstraat 2-2-GLVL

2530 Boechout Appartement
94 m² wonen
€275.000

Bent u op zoek naar een prachtig appartement in het hart van Boechout? Ontdek dit unieke gelijkvloers appartement, gelegen in het bruisende centrum van Boechout. De combinatie van comfort en stijl komt perfect samen in dit appartement met zijn centrale ligging, verfijnde afwerking en lichte woonruimtes.

Betreed het appartement via de inkomhal en word verwelkomd door een ruime woonkamer, die naadloos aansluit op de volledig uitgeruste open keuken. Geniet van het gemak van een badkamer die compleet is uitgerust met douche, ligbad, toilet, enkele wastafel en zelfs een aansluiting voor uw wasmachine. Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers voor uw rust en privacy.

Als extra voordeel heeft het appartement buitenruimte in de vorm van een gezellig prive tuintje, ideaal om in te ontspannen na een drukke dag. Ook biedt het appartement een afgesloten fietsenberging voor veilige opslag.

Wat maakt dit appartement nu echt speciaal? De ligging is super centraal, met alle winkels en voorzieningen op loopafstand. De ruime leefruimtes met open keuken zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het prive terras/tuin waarmee u kunt genieten van uw eigen rustige buitenruimte.

Mis deze kans niet om dit unieke woongemak in hartje Boechout te ontdekken! Wilt u meer weten of een bezichtiging inplannen? Neem dan nu contact met ons op. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Frans Segersstraat 2-2-GLVL - 2530 Boechout - Ontdek dit prachtige gelijkvloers appartement gelegen in het levendige centrum van Boechout. Met zijn centrale ligging, afwerking en lichte woonruimtes biedt deze woning de perfecte combinatie van comfort en stijl.
Indeling van het appartement:
Een inkomhal – woonkamer – volledig uitgeruste ruime keuken – badkamer met douche, ligbad, toilet, enkele wastafel en aansluiting voor een wasmachine – 2 slaapkamers.
Overige: een tuintje en afgesloten fietsenberging.
Kenmerken:
• Centrale ligging met winkels en voorzieningen op loopafstand.
• Ruime leefruimtes met een open keuken.
• Privé terras/tuin voor ontspanning.
Dit gelijkvloers appartement is de ideale keuze voor wie op zoek is naar comfortabel wonen in het hart van Boechout. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Mis deze kans niet om deze unieke woning te ontdekken!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2007
Bewoonbare oppervlakte
94 m2
Referentie
2PYZY3FZ-APV
EPC Waarde
207 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240228-0003149936-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Feb 2024
€275.000 / ERA De Kern
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com