Home Te Koop Appartement 2530 Boechout
Kardinaal Sterckxstraat 13
Kaart

Kardinaal Sterckxstraat 13

2530 Boechout Appartement Te Koop
85 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit zorgvuldig gerenoveerde appartementsgebouw op een toplocatie in Boechout. Hoewel het zich in een rustige straat bevindt, heb je toch meteen toegang tot scholen, openbaar vervoer en horeca.

Dit gezellige appartement op de tweede verdieping telt twee slaapkamers en weet stijl feilloos te combineren met comfort. Stap binnen en laat je overspoelen door het overvloedige daglicht dat de ruime woonkamer verlicht door de grote ramen. De moderne, volledig uitgeruste keuken daagt je uit voor culinaire avonturen.

Aan de achterzijde van het appartement vind je twee slaapkamers, waarvan er één toegang heeft tot het terras, dat momenteel nog wordt afgewerkt. De badkamer ademt luxe uit, dankzij de hedendaagse voorzieningen.

Het appartement is afgewerkt met een eiken parketvloer en duurzaam gerenoveerd, inclusief de installatie van zonnepanelen. Bovendien geniet het van een zeer lage EPC-score (B). In de keuken vind je een krasvrij HIMACS werkblad en de betegeling in de sanitaire ruimten is doorgetrokken tot aan het plafond. Daarnaast is dit gebouw een kleine mede-eigendom met zeer lage gemeenschappelijke kosten.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie, ook na kantooruren of in het weekend? Neem dan contact op met Jakob op 0483/48 82 49 of via jakob@reds.be.

* * *

Kardinaal Sterckxstraat 13 - 2530 Boechout - Op deze toplocatie in Boechout vinden we dit uiterst zorgvuldig gerenoveerd appartementsgebouw, gelegen in een rustige straat maar in de onmiddellijke nabijheid van scholen, openbaar vervoer en horeca.

Stap binnen in dit gezellige 2-slaapkamerappartement (2de verdieping) en laat je betoveren door de perfecte combinatie van stijl en comfort. De ruime woonkamer verwelkomt je met overvloedig daglicht dat door de grote ramen stroomt. De moderne volledig ingerichte keuken nodigt uit tot culinaire avonturen.

Achteraan bevinden zich de twee slaapkamers, waarvan er één toegang heeft tot het terras (deze wordt uiteraard nog afgewerkt). De badkamer straalt luxe uit, met hedendaagse voorzieningen.

Bijzonderheden:
- eiken parket
- duurzaam gerenoveerd, voorzien van zonnepanelen
- Zeer lage EPC score (B)
- werkblad in krasvrije HIMACS in de keuken
- betegeling in de natte cellen over de ganse hoogte
- kleine mede-eigendom
- zéér lage gemeenschappelijke kosten

Indien u graag meer informatie wenst, ook na de kantooruren of tijdens het weekend, contacteer Jakob op 0483/48 82 49 of jakob@reds.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
SC2XRPE-LUQ7
EPC Waarde
47 kWh/m2
EPC Label
A
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com