Kaart

Lispersteenweg 12

2530 Boechout Appartement Te Koop
85 m² wonen
2 slaapkamers

Gelegen tussen Lier en Mortsel vind je dit charmante gelijkvloerse appartement - een prachtig gerenoveerd verblijf met een gunstige ligging dichtbij het groen, winkels en scholen. Binnen slechts vijf minuten met de fiets bereik je het centrum van Boechout en op wandelafstand heb je toegang tot het openbaar vervoer.

Bij binnenkomst in het appartement verwelkomt de hal je met ingebouwde spots. Dit leidt naar een apart gastentoilet en aparte berging, en vervolgens naar een lichte, ruime leefruimte met open keuken. De leefruimte straalt warmte en comfort uit dankzij de mooie eiken parketvloer en is uitgerust met een elektrisch rolluik. De functionele keuken pronkt met een vernieuwde elektrische kookplaat, dubbele spoelbak met mengkraan en een scala aan moderne gemakken zoals een combi-oven en dampkap.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, waarvan één directe toegang biedt tot een zonnig zuidterras van 30m², de perfecte plek om te ontspannen en van de zon te genieten. Daarnaast is er nog een derde kamer die ideaal kan dienen als kantoor of royale kleedkamer. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, vliegenramen en rolluiken voor extra comfort en gebruiksgemak.

De badkamer is uitgerust met een ligbad met douchesproeier, een lavabomeubel, spiegelkast en een handdoekradiator. Je vindt er tevens de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verder is er toegang tot een privé garagecomplex via een poortje op het terras.

Enkele van de vele troeven van dit appartement zijn het al gerenoveerde en geïsoleerde dak en de lage gemeenschappelijke kosten. Elektriciteit is conform, de woning is asbestveilig, en last but not least, er is een garagebox inbegrepen in de prijs. Dit alles maakt deze woning een unieke kans die je niet mag missen!

* * *

Lispersteenweg 12 - 2530 Boechout - Dit gelijkvloers, gerenoveerd appartement, in een klein gebouw, is centraal gelegen tussen Lier en Mortsel en bevindt zich vlakbij het groen.
Op 5 minuten fietsen bent u in het centrum van Boechout waar zich scholen en winkels bevinden. Ook het openbaar vervoer is op wandelafstand te bereiken.

Indeling
Via de inkomhal met ingebouwde spots, aparte gastentoilet en aparte berging, kom je in de leefruimte met open keuken. Deze leefruimte heeft een mooie eiken parket vloer en geniet van zeer veel lichtinval en is voorzien van een elektrische rolluik. De praktische keuken heeft een vernieuwde elektrische kookplaat, dubbele spoelbak met mengkraan, combi-oven, dampkap…
Achteraan zijn 2 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer toegang geeft tot het zuid-terras (30m²) waar u heerlijk kan genieten. Er is nog een derde ruimte aanwezig die ideaal is als bureau of ruime dressing.
Alle ramen hebben dubbele beglazing en zijn voorzien van vliegenramen en rolluiken.

De badkamer heeft een ligbad met douchesproeier, lavabomeubel, spiegelkast en handdoekradiator. Hier is ook de voorziening voor aansluiting van wasmachine en droogkast.

Via een poortje op het terras bereik je het private garagecomplex.

TROEVEN:
• dak is reeds gerenoveerd en geïsoleerd
• lage gemeenschappelijke kost van € 70/mnd waarin verbruik water
• elektriciteit conform
• asbestveilig
• inclusief garagebox

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 279.990
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1976
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
0-7RZPB45XYF
EPC Waarde
255 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€279.990 / Particulier
06 Mar 2024
€283.890 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com