Home Appartement 2850 Boom
Wipplein 3-1
Kaart

Wipplein 3-1

2850 Boom Appartement
110 m² wonen
€245.000

Ontdek dit bijzonder aantrekkelijk gelegen appartement in Boom. Op wandelafstand van het stadscentrum en vlakbij winkels, scholen, grootwarenhuizen, het treinstation en de bushalte, geniet deze woonst een ideale locatie. Voor de natuurliefhebbers biedt de nabije Rupeldijk tal van mooie wandelroutes. Bovendien is het appartement uitstekend bereikbaar dankzij de nabijheid van de A12 Antwerpen-Brussel.

Parkeergelegenheid is er in overvloed, zowel aan het eigendom zelf in de privégarage (plaats voor een wagen) als in de directe omgeving.

Dit appartement heeft heel wat te bieden. Een privékelder en garagebox, een gezellige inkomhal met ingemaakte vestiairekast, een lichte woonkamer dankzij veel natuurlijke lichtinval en een volwaardig ingerichte open keuken. Daarnaast heeft het ook een praktische berging, drie comfortabele slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer en een apart toilet. Bovendien kan je optimaal genieten van de buitenlucht op het OOST-gerichte terras dat aansluit aan de woonkamer. Maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen 100 euro.

Gebouwd in 2000 en altijd zeer goed onderhouden, verkeert dit appartement in perfecte staat en is het volledig instapklaar. Ook de keuring van de elektriciteit is volledig conform. Dit appartement biedt elke garantie voor een comfortabel en zorgeloos woongenot in het hart van Boom!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Wipplein 3-1 - 2850 Boom - Zeer gunstig gelegen appartement op wandelafstand van het centrum van Boom. Dit eigendom bevindt zich nabij alle winkels, scholen, grootwarenhuizen, het treinstation en de bushalte. De Rupeldijk ligt op vlakbij, ideaal voor de wandelliefhebbers. Het appartement is tevens makkelijk bereikbaar op slechts enkele minuten rijden van de oprit A12 Antwerpen-Brussel. Er zijn voldoende parkeergelegenheden aan het eigendom in de privé garagebox (plaats voor 1 wagen) en in de onmiddellijke omgeving.

Het bestaat uit: -1: een privatieve kelder en een privatieve garagebox voor 1 wagen; 1eV: een inkomhall met ingemaakte vestiairekast, een woonkamer met veel natuurlijke lichtinval, een volledig ingerichte open keuken, een berging, 3 slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer en een apart toilet. Verder is er nog een OOST-gericht terras aansluitend aan de woonkamer. De gemeenschappelijke kosten bedragen 100€/maand.

Dit gebouw dateert van 2000. De keuring van de elektriciteit is volledig conform! Het werd steeds zeer goed onderhouden en is volledig instapklaar!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2000
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
CLBEWLJF-F52
Makelaar Code
3695652
EPC Waarde
133 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20220715-0002641994-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€245.000 / Leximmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com