immo Kaart

Varkensmarkt 4, 2850 Boom

Appartement Te Koop in Boom
99 m² wonen
1284 m² perceel
2 slaapkamers

Varkensmarkt 4 - 2850 Boom - Ligging:
Dit energiezuinig twee slaapkamer appartement ligt op een uitstekende locatie aan de levendige Varkensmarkt in Boom. Met alle benodigde winkels in de buurt is het gemakkelijk om in de dagelijkse behoeften te voorzien. Bovendien bevindt het zich op korte afstand van De Schorre, een prachtig natuurgebied, perfect voor ontspanning en recreatie. De nabijheid van belangrijke invalswegen en de optimale bereikbaarheid met het openbaar vervoer maken dit appartement ideaal voor zowel werk als vrije tijd, waardoor het een perfecte uitvalsbasis is voor iedere levensstijl.
Beschrijving:
Bij binnenkomst in de inkomhal van dit appartement wordt u meteen verwelkomd door een gevoel van ruimte en functionaliteit. De volledig betegelde vloer strekt zich uit door het hele appartement, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Recht voor u bevindt zich de ruime woonkamer, die voldoende plaats biedt voor een eettafel en een gezellige zithoek met televisie. Vanuit de woonkamer heeft u directe toegang tot de keuken, die is uitgerust met alle nodige voorzieningen voor lekkere maaltijden. Naast de keuken bevindt zich een praktische berging, ideaal voor het opbergen van huishoudelijke benodigdheden.
Terug in de gang leidt de eerste deur naar het gastentoilet, een handige toevoeging voor bezoekers. Verderop in de gang vindt u de badkamer, voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche. Achter de badkamer liggen de twee slaapkamers, waarvan één perfect kan worden ingericht als bureauruimte of hobbykamer, indien gewenst.
Ten slotte, op de kelderverdieping (-1), bevindt zich de verplicht mee aan te kopen autostaanplaats (€20.000), een waardevolle toevoeging voor veilige en handige parkeergelegenheid.
Bijzonderheden:
- EPC A
- Top locatie
- Autostaanplaats verplicht aan te kopen (€20.000)
- Vrij bij akte

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 260.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
1284 m2
Bewoonbare oppervlakte
99 m2
Referentie
82C-IT8LMYK8
Makelaar Code
149744
EPC Waarde
90 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
05 May 2024
€260.000 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com