Home Appartement 2140 Borgerhout
Stuivekenskerkestraat 18
Kaart

Stuivekenskerkestraat 18

2140 Borgerhout Appartement
80 m² wonen
80 m² perceel
€289.000

Op de grens van Berchem en Borgerhout vind je dit prachtig gerenoveerde, energiezuinige appartement. Dit stijlvolle appartement is gelegen in een kleinschalig gebouw met slechts twee units, op een centrale locatie op de tweede verdieping. Met winkels, scholen en parken zoals het Boekenbergpark en Te Boelaerpark op loopafstand, en geweldige bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als auto, is deze woning ideaal gesitueerd.

Het appartement is uitgerust met diverse energiebesparende installaties zoals een warmtepomp en zonnepanelen, wat bijdraagt aan een lage ecologische voetafdruk en aanzienlijke kostenbesparingen op je energiefactuur. Als bijna-energieneutrale (BEN) woning, verbruikt het weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water, terwijl het grootste deel van het overige verbruik afgedekt wordt door groene en hernieuwbare bronnen.

Let op: de zeer ruime autostaanplaats en berging zijn vereist om samen te kopen, voor €33.000 + €4000 extra. Het appartement biedt tal van voordelen waaronder volledige renovatie, twee slaapkamers, een energielabel A, geïsoleerde daken en gevels, een warmtepomp, zonnepanelen, een D-ventilatiesysteem, een groot terras en veel natuurlijk licht.

Bij binnenkomst op de begane grond, tref je de inkomhal en garage met de ruime autostaanplaats en berging aan. Op het eerste verdiep ontdek je een royale betegelde living van 30m² met daaraan verbonden de volledig uitgeruste open keuken van 8m², inclusief inbouwapparatuur zoals een oven en vaatwasser. De stijlvolle badkamer heeft een ruime inloopdouche, naast een apart toilet. Aan de achterzijde bevinden zich twee lichte slaapkamers van 15m² en 11m², waarvan één toegang biedt tot het terras.

Het appartement biedt ook een handige bergruimte waar alle technische installaties zijn gevestigd, en die voldoende ruimte biedt voor plaatsing van wasmachine en droogkast. Voor meer informatie over dit aantrekkelijke appartement, neem contact op met Area Partners via INFO@area.be of 03/284.60.60.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Stuivekenskerkestraat 18 - 2140 Borgerhout - Dit volledig en energiezuinig gerenoveerd appartement bevindt zich op een centrale locatie, op de grens van Berchem en Borgerhout. Het maakt deel uit van een kleinschalig gebouw van 2 units en bevindt zich op de 2de verdieping. Het ligt op wandelafstand van winkels, scholen & parken (Boekenbergpark & Te Boelaerpark). Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met de wagen.
Het appartement is voorzien van verschillende energiebesparende installaties (warmtepomp, zonnepanelen, ....) om uw ecologische voetafdruk te verlagen en uzelf te belonen met een lage energiefactuur!

BEN-woning/Bijna-EnergieNeutraal: Het grote voordeel aan een BEN-woning is dat je weinig verbruikt, zowel voor je verwarming, ventilatie, koeling als warm water. Het overige verbruik wordt voor het grootste deel opgevangen door groene en hernieuwbare bronnen.

Zeer grote inpandige autostaanplaats en berging verplicht mee aan te kopen: €33.000 + €4000.

Grootste troeven:
 -​​​Volledig gerenoveerd
 -2 slaapkamers
 -Energielabel A
- Dak & gevels geïsoleerd!
- Warmtepomp
- Zonnepanelen
- Ventilatiesysteem D
- Grote autostaanplaats in de garage mee aan te kopen
- Terras
- Veel lichtinval

Indeling:
 -GLVL: Inkomhal en garage met hierin een zeer ruime autostaanplaats en berging.
 -V1: Ruime betegelde living (30m²) met aansluitend de open en geïnstalleerde keuken (8m²). Deze is volledig uitgerust met inbouwtoestellen (oven, vaatwasser,...)
Verder is er de mooie badkamer met een ruime inloopdouche. Hiernaast bevindt zich ook een apart toilet.
Achteraan bevinden zich de 2 lichtrijke slaapkamers (15m² & 11m²), waarvan 1 met toegang tot het terras.

Daarnaast biedt het appartement ook een handige berging waar alle technieken zijn geïnstalleerd en daarbij voldoende ruimte biedt voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast.

Voor meer informatie kan u terecht bij Area Partners. INFO@area.be of 03/284.60.60

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 289.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1966
Grond oppervlakte
80 m2
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
2G9VHU6SI7I8
EPC Waarde
21 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20231222-0003087205-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€289.000 / Area Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com