Kaart

Collegelaan 91

2140 Borgerhout Appartement
91 m² wonen
427 m² perceel
2 slaapkamers
€208.000

Collegelaan 91 - 2140 Borgerhout - Een lichtrijke leefruimte van wel 35m², twee ruime slaapkamers, het prachtige Rivierenhof als buur én wonen op een absolute toplocatie? Dat krijg je hier, in dit toffe appartement. Bonus: met zijn EPC-B ook nog eens enorm energiezuinig (166 kWh).
In een verzorgd, kleinschalig appartementsgebouw, net tegenover het Xaveriuscollege, ligt dit appartement op de eerste verdieping te blinken achter de crèmekleurige tegeltjes van de gevel. Je komt er binnen in de inkomhal met z’n strakke donkerkleurige tegel, en loopt door de dubbele deur richting leefruimte vooraan. Die mag je met z’n 35 m² gerust groot noemen, en heeft een laminaatvloer, hoge plafonds met sierlijsten en grote ramen waardoor het licht mooi binnenvalt. Je hebt hier heel wat plaats voor een grote zithoek en een eethoek. De lichte, betegelde keuken bevindt zich ernaast en heeft een elektrische kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak, oven en heel wat kastruimte. Je kunt ze gewoon zo laten, of opteren om op termijn bij een renovatie de muur naar de leefruimte open te breken voor een echte leefkeuken-op-maat.
Praktische ruimtes Vanuit de leefruimte wandel je door naar de achterliggende nachthal op een charmante tegel in wit-groene dambordmotief, de spil van het appartement waarop alle andere ruimtes uitkomen. Je vindt hier een apart toilet met een lavabo, een wasplaats met aansluiting voor je wasmachine en droogkast en een eenvoudige wit betegelde badkamer met een ligbad en een lavabo met spiegel.
De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde en hebben allebei een lichte laminaatvloer. Deze kijken uit op de groene tuinen van je buren. Beide slaapkamers zijn tevens uitgerust met rolluiken.
Wandelen naar het mooiste park van de stad Je woont hier in een gegeerde, residentiële buurt net om de hoek van het geweldige Rivierenhof, waar je naar hartenlust kunt wandelen, spelen en sporten. Ook het openbaar vervoer en velo-fietsen zijn vlakbij, net als supermarkten, scholen en zelfs een hondenpark!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 208.000
Kadastraal Inkomen
€ 714
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1955
Grond oppervlakte
427 m2
Bewoonbare oppervlakte
91 m2
Referentie
Z6FQLEAPLEHR
Makelaar Code
12556
EPC Waarde
166 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230210-0002767923-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€208.000 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com