immo Kaart

Klappeistraat 4, 2140 Borgerhout

Appartement Te Koop in Borgerhout
59 m² wonen
80 m² perceel
2 slaapkamers

Klappeistraat 4 - 2140 Borgerhout - Een eigenzinnig eenslaapkamerappartement, dat gerenoveerd werd in 2019, met een inkomdeur vol grandeur, een grote leefruimte, mooie doorlopende laminaat, lage kosten én een koertje? Dat vind je hier, in een van de leukste straatjes van Antwerpen: de autoluwe, gezellige Klappeistraat
Je komt het gelijkvloers appartement via de gemeenschappelijke hal binnen, waarna je binnenstapt door een unieke, boogvormige voordeur met ribbelglas. Meteen valt de ruimte hier op: 33 m², met vooraan plaats voor een groot salon en een bureau, en wanneer je door de sierboog naar achteren wandelt heb je plaats voor een eethoek net naast de keuken. Die is met z’n geschilderde osb-platen origineel, en ook goed geïnstalleerd: je hebt hier een elektrisch vuur, een dampkap, spoelbak, combi-oven en een aparte koelkast, die blijft staan. Achter de keuken heb je de badkamer, met z’n lavabo met spiegel, ruime douche met regenkop, toilet, aansluiting voor je wasmachine en droogkast én toegang tot een gezellig, gedeeltelijk overdekt koertje. Dat betekent dus: natuurlijke verluchting en een knusse plaats om enkele planten te zetten, waar je met een welgemikte lichtslinger en enkele zeteltjes een mini outdoor chillplek creëert. Rechts van de badkamer heb je de ruime slaapkamer, met plaats voor een dubbel bed, een kast én een bureau, als je wilt.
Bruisende, gezellige buurt met massa’s potentieel Je woont hier in een van de leukste straatjes van Antwerpen: de autoluwe, gezellige Klappeistraat – de langste straat van ’t stad zonder zijstraatjes, met een diverse groep betrokken bewoners. Met Filmhuis Klappei als buur heb je het entertainment létterlijk bij de deur. Wat verderop, in de Kerkstraat, vind je heel wat horeca en buurtwinkels, en ook op het gezellige Laar is het fijn toeven, waar je op vrijdag de wekelijkse markt hebt, handig! In Park Spoor Noord ben je op 5 minuutjes fietsen, en met de vernieuwde Stuivenbergsite net om de hoek is dit een buurt met massa’s potentieel waar nú investeren een goede zet is.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 215.000
Kadastraal Inkomen
€ 677
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
80 m2
Bewoonbare oppervlakte
59 m2
Referentie
A4OQTVSCQYQF
Makelaar Code
12652
EPC Waarde
194 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20191112-0002217509-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Info aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
07 May 2024
€215.000 / Immovasta
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com