Home Te Koop Appartement 2880 Bornem
Sint-Amandsesteenweg 194-GVL-rechts-Bus-1
Kaart

Sint-Amandsesteenweg 194-GVL-rechts-Bus-1

2880 Bornem Appartement Te Koop
87 m² wonen
2 slaapkamers

Zoek je een modern appartement in Bornem, vlakbij het levendige centrum? Ontdek dan het welkom dat Sint-Amandsesteenweg 194 je biedt! Bij binnenkomst in het gebouw word je direct verrast door de uitstekende staat van onderhoud. De inkomhal is ruim en leidt je naar een praktische wasberging en technische ruimte.

Verderop vinden we de gezellige woonkamer, die naadloos aansluit op een royale open keuken. Een groot schuifraam geeft toegang tot het zonnige terras, omringd door groen voor dat extra vleugje privacy.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en een badkamer, afgewerkt met hoogwaardige materialen. Deze ruimte belooft een verkwikkende douche-ervaring dankzij de inloopdouche en biedt genoeg opbergruimte bij de wastafel. Voor bezoekers is er een apart toilet voorzien, maar ook in de badkamer zelf is daar aan gedacht.

Er klaar voor om een fietstochtje te maken? Je fiets kun je makkelijk kwijt in de gemeenschappelijke fietsenberging. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over parkeren, want het appartement beschikt over een ondergrondse garage.

Met een maandelijkse gemeenschappelijke last van slechts 85 euro, ligt dit sfeervolle appartement binnen handbereik. Plan snel een bezichtiging en misschien word jij wel de gelukkige nieuwe eigenaar van dit stijlvolle appartement - op loopafstand van het dynamische centrum van Bornem en de grote warenhuizen.

* * *

Sint-Amandsesteenweg 194-GVL-rechts-Bus-1 - 2880 Bornem - Op zoek naar een modern appartement in Bornem, op een steenworp van het bruisende centrum? Dan heet de Sint-Amandsesteenweg 194 je van harte welkom!
Stap het gebouw binnen en laat je verrassen door de uitstekende staat van onderhoud. De ruime inkomhal brengt je tot in de praktische wasberging en technische ruimte.
Verderop betreden we de knusse woonkamer, naadloos verbonden met een royale open keuken. Via het grote schuifraam stap je zo het zonnige terras op, omringd door groen voor extra privacy.
Laten we verder gaan en de twee ruime slaapkamers ontdekken. De badkamer, afgewerkt met hoogwaardige materialen, belooft een verkwikkende douche-ervaring in de inloopdouche. Genoeg opbergruimte vind je bij de wastafel. En maak je geen zorgen, er is ook een apart gastentoilet voorzien maar ook in de badkamer is er aan gedacht.
Zin om eropuit te gaan met de fiets? Geen probleem, er is een gemeenschappelijke fietsenberging beschikbaar. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt het appartement ook nog een ondergrondse garage waar je met gemak je auto kunt parkeren.
De gemeenschappelijke last per maand bedraagt 85 euro per maand.
Plan zeker een bezichtiging en wie weet word jij wel de gelukkige nieuwe eigenaar van dit sfeervolle appartement, op loopafstand van het bruisende centrum van Bornem en de grote warenhuizen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Kadastraal Inkomen
€ 801
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Bewoonbare oppervlakte
87 m2
Referentie
-ALKL-290MOO
Makelaar Code
appartement-te-koop-bornem-gel
EPC Waarde
87 kWh/m² kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
12007-G-2104/0193/EP02513/A001/D01/SD003
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€325.000 / M3 Makelaars
18 Mar 2024
€350.000 / M3 Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com