Home Te Koop Appartement 2880 Bornem
Allemanshofstraat 19-Bus-H1
Kaart

Allemanshofstraat 19-Bus-H1

2880 Bornem Appartement Te Koop
71 m² wonen
2 slaapkamers

Laat je betoveren door dit charmante en comfortabele appartement, gelegen in de gezellige Allemanshofstraat 19/H1. Bij binnenkomst verwelkomt dit huis je direct met zijn goed doordachte indeling en hoge plafonds, die een gevoel van ruimte en ontspanning oproepen. De royale ingebouwde kast is ideaal voor het opbergen van jassen en schoenen, terwijl de volledig uitgeruste keuken wacht om te helpen bij het bereiden van heerlijke maaltijden.

De woonkamer biedt een adembenemend uitzicht op een uitnodigend terras, dat ook extra opslagruimte heeft in een tuinkast - perfect voor al je onderhoudsgereedschap. Een ruime slaapkamer met een aangrenzende badkamer belooft luxe en gemak met zijn stijlvolle badkamermeubel en handige plaats voor de wasmachine en droger.

Bovendien voegt een mezzanine, bereikbaar via een karakteristieke houten trap, extra charme toe, waardoor het de perfecte plek is voor een thuiswerkplek of logeerkamer. Extra voordelen zijn de privé garagebox en de gemeenschappelijke fietsenstalling, voor extra gemak en veiligheid.

Het is cruciaal om te vermelden dat dit appartement momenteel wordt verhuurd, wat het ook een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid maakt. De maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen 88,28 euro.

Stel een bezichtiging niet uit; dit kan zomaar het appartement van je dromen zijn, gelegen op loopafstand van het bruisende centrum van Bornem. Misschien ben jij wel de gelukkige nieuwe eigenaar van dit gezellige verblijf!

* * *

Allemanshofstraat 19-Bus-H1 - 2880 Bornem - Ontdek dit gezellige en comfortabele thuis, gelegen aan Allemanshofstraat 19/H1.
Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door een doordachte indeling en hoge plafonds die een gevoel van ruimte en comfort creëren.
Jassen en schoenen vinden een perfecte plek in de royale ingebouwde kast, terwijl de goed uitgeruste keuken klaarstaat om de heerlijkste gerechten te bereiden!
In de woonkamer geniet je van een prachtig uitzicht op het gezellige terras, compleet met extra opbergruimte in de tuinkast – ideaal voor het bewaren van schoonmaakspullen.
De ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer biedt alle comfort, inclusief een fraai badkamermeubel en een handige uitsparing voor de wasmachine en droger.
En alsof dat nog niet genoeg is, wacht er een mezzanine op je, bereikbaar via een sfeervolle houten trap – perfect voor een thuiskantoor of logeerkamer!
Plus, vergeet niet de eigen garagebox en gemeenschappelijke fietsenstalling, voor ultiem gemak!
Belangrijk om te vermelden is dat dit appartement momenteel verhuurd wordt, waardoor het ook een interessante opbrengsteigendom kan zijn. De gemeenschappelijke last per maand bedraagt 88,28 euro.
Plan zeker een bezichtiging en wie weet word jij wel de gelukkige nieuwe eigenaar van dit sfeervolle appartement, op loopafstand van het bruisende centrum van Bornem!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 250.000
Kadastraal Inkomen
€ 594
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2011
Bewoonbare oppervlakte
71 m2
Referentie
VUK-2FT16Z9P
Makelaar Code
appartement-te-koop-bornem-com
EPC Waarde
157 kWh/m² kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240310-0003165434-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€250.000 / M3 Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com