Kaart

Buitenland 33

2880 Bornem Appartement Te Koop
85 m² wonen
90 m² perceel

Ben je op zoek naar jouw droomhuis aan het water? Ontdek dan het exclusieve woonproject "Buitenland", prachtig gelegen aan de oevers van de Schelde. Deze woonlocatie met een uitzonderlijke ligging biedt een thuis die dicht bij de natuur ligt en waar je kunt genieten van de rust en het water. Buitenland is al jaren bekend als een unieke woonplek, gekenmerkt door de rust die er heerst, de privacy en de doordachte inrichting.

Laat ons appartement C101 je verrassen. Zodra je binnenkomt, word je verwelkomd in de ruime leefruimte van 40 vierkante meter. Hier bevindt zich ook de open keuken, uitgerust met alle nodige toestellen. Vanuit de leefruimte heb je een prachtig zicht op het gezellige terras van 5 vierkante meter. Ga je verder op verkenning, dan vind je een ruime slaapkamer van 14 vierkante meter, een volledig ingerichte badkamer van 6 vierkante meter, een handige berging van 3 vierkante meter en een apart toilet.

Heeft dit appartement je interesse gewekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder om je woondroom te realiseren!

* * *

Buitenland 33 - 2880 Bornem - Gelegen aan de oevers van de Schelde kan jij binnenkort jouw woondroom beleven.
Jouw eigen thuis dicht bij het groen & water waar je heerlijk kan vertoeven.
Het exclusieve project “Buitenland” situeert zich op een uitzonderlijke ligging. Buitenland staat al jaren gekend als een unieke plaats waar het rustig wonen is. De unieke locatie, de privacy en de doordachte indeling zijn maar enkele van de vele voordelen van dit project.

Indeling appartement C101:
Je betreedt het appartement in de ruime leefruimte (40m²) met open keuken voorzien van alle toestellen. Vanuit de leefruimte kijk je uit op het leuke terras (5m²). Als je verder doorloopt heb je toegang tot de ruime slaapkamer (14m²), de volledig uitgeruste badkamer (6m²), de berging (3m²) en het aparte toilet.
Interesse? Neem gerust contact met ons op & we helpen je graag verder!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 290.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Grond oppervlakte
90 m2
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
08JLTTAVF-D5
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€290.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com