Home Te Koop Appartement 2880 Bornem
Kloosterstraat 18-Bus-101
Kaart

Kloosterstraat 18-Bus-101

2880 Bornem Appartement Te Koop
107 m² wonen
127 m² perceel
3 slaapkamers

Geniet van het weelderige leven in dit prachtige nieuwbouwappartement, op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Bornem. Dit luxueuze appartement van maar liefst 127 vierkante meter is de perfecte mix van comfort en elegantie.

Bereid smakelijke maaltijden voor geliefden in de hypermoderne keuken, ideaal voor culinaire kunstwerken en gezellige etentjes. Ontspan in stijl in een van de twee badkamers, droom weg in de drie gastvrije slaapkamers, of adem frisse lucht in op een van de twee heerlijke terrassen met uitzicht op de levendige buurt.

Het appartement is ook uitgerust met een lift en vloerverwarming, wat bijdraagt aan het comfort en gemak. Veiligheidsdeuren zorgen voor een gevoel van veiligheid en de gemeenschappelijke binnentuin biedt een rustige toevluchtsoord van de drukte van de stad.

Voor uw auto is er een ondergrondse parkeerplaats beschikbaar die u kunt aankopen voor €27.500. Dankzij de centrale ligging bent u op wandelafstand van winkels, scholen en het ziekenhuis.

Dit appartement biedt een unieke gelegenheid om te genieten van luxe en gemak in hartje Bornem. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging!

* * *

Kloosterstraat 18-Bus-101 - 2880 Bornem - Luxueus leven in het hart van Bornem!
Stap binnen in dit prachtige nieuwbouwappartement van maar liefst 127 m2, waar comfort en elegantie samenkomen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Bornem.
Geniet van de weelde van een hypergeïnstalleerde keuken, perfect voor culinaire meesterwerken en gezellige diners met vrienden en familie. Ontspan in stijl met twee badkamers, drie uitnodigende slaapkamers en twee heerlijke terrassen, waar u kunt genieten van het zicht op de levendige omgeving.
Met een lift in het gebouw en vloerverwarming voor extra comfort, biedt dit appartement niet alleen een luxe levensstijl, maar ook praktisch gemak. Veiligheidsdeuren verzekeren u van gemoedsrust, terwijl de gemeenschappelijke binnentuin een oase van rust vormt te midden van de stedelijke drukte.
Wat met de wagen? Deze kan je parkeren in de ondergrondse staanplaats die je eventueel kan aankopen voor 27.500 euro.
Gunstig gelegen op wandelafstand van winkels, scholen en het ziekenhuis, biedt dit appartement een zeldzame combinatie van luxe en gemak. Mis deze unieke kans niet om te wonen in het hart van Bornem! Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 385.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
127 m2
Bewoonbare oppervlakte
107 m2
Referentie
XLW29GI19X0L
Makelaar Code
appartement-te-koop-bornem-nie
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€385.000 / M3 Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com