Home Te Koop Appartement 2880 Bornem
Kloosterstraat 92-BGVL
Kaart

Kloosterstraat 92-BGVL

2880 Bornem Appartement Te Koop
234 m² wonen
428 m² perceel

Op zoek naar een appartement in het hart van Bornem, omringd door groen? Deze woning kan precies zijn wat u zoekt. Gelegen net buiten de winkelstraat van Bornem, biedt deze locatie tal van gemakken op loopafstand, zoals winkels, scholen en restaurants. Ook het openbaar vervoer en het natuurgebied van het Bornemse Graafschap liggen binnen handbereik.

Het appartement is toegankelijk via een inkomhal van 2m², die ook toegang geeft tot een mogelijke extra studio. Het appartement zelf heeft een hal van 10m² die leidt naar een toilet, berging en een nog af te werken badkamer. De volledig afgewerkte keuken sluit aan op een ruime leefruimte van 61m², die een prachtige connectie biedt met het achterliggende natuurgebied. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot twee slaapkamers en een lager gelegen gedeelte met nog eens twee slaapkamers, een inloopdouche en een extra toilet.

Aan de achterzijde van het pand is er ruimte voor het parkeren van twee auto's, of de mogelijkheid om een deel om te vormen tot een tuin met parkeerplaats.

Interesse in dit unieke pand in Bornem? Neem dan snel contact op met uw ERA makelaar!

* * *

Kloosterstraat 92-BGVL - 2880 Bornem - Appartement met mogelijkheid tot extra studio te koop in centrum Bornem.

Bent u opzoek naar een appartement met uitzicht op groen in het centum van Bornem? Dan hebben wij misschien wat u zoekt.

Met deze centrale locatie net buiten de winkelstraat van Bornem bent u omringd door tal van mogelijkheden. Winkels, scholen, restaurants, openbaar vervoer en het natuurgebied van het Bornemse Graafschap zijn maar enkele troeven binnen handbereik waardoor je kunt genieten in alle comfort.

Via de inkomhal van 2m² heeft men toegang tot de studio alsook het appartement.
We betreden het appartement via de hal an 10m² met toegang tot een toilet 3m², berging 12m² en nog af te werken badkamer 14m².
Aansluitend vinden we de afgewerkte keuken 36m² die aansluiting geeft op leefruimte 61m² deze leefruimte geeft een mooie connectie met het achtergelegen natuurgebied. Via de leefruimte kunnen we naar de eerste slaapkamer 11m² alsook de 2de slaapkamer van 15m².
De leefruimte geeft tevens toegang een lager gelegen gedeelte waar men toegang heeft tot de 3 slaapkamer met inloopdouche 15m², 4de slaapkamer 9m² en tot slot nog een toilet van 1m².

Aan de achterzijde heeft men nog de mogelijkheid om 2 wagens te plaatsen of een gedeelte om te vormen tot tuin met parking.

Benieuwd naar deze parel in Bornem? contacteer dan snel je ERA makelaar!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Kadastraal Inkomen
€ 786
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1968
Grond oppervlakte
428 m2
Bewoonbare oppervlakte
234 m2
Referentie
9KO8RAJVFU--
EPC Waarde
206 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240313-0003175497-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€375.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com