Home Te Koop Appartement 2150 Borsbeek
Floris Primslei 50-2L
Kaart

Floris Primslei 50-2L

2150 Borsbeek Appartement Te Koop
93 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek dit prachtige, goed onderhouden appartement in Borsbeek! Gelegen op een centrale locatie, biedt dit driekamerappartement een ruim terras en bevindt zich in een kleinschalig gebouw met lift op de tweede verdieping.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal die leidt naar een ruime leefruimte van 52 vierkante meter, voorzien van een prachtige parketvloer. De aangrenzende keuken is volledig uitgerust en heeft een aparte technische/wasruimte.

Het appartement beschikt over drie slaapkamers met afmetingen van 10, 14 en 8 vierkante meter, allemaal voorzien van een warme parketvloer. De volledig gerenoveerde badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Een extra voordeel is de ruime garagebox van 18,5 vierkante meter, die optioneel kan worden gekocht voor 30.000 euro. Deze garagebox beschikt over een automatische sectionaalpoort.

Let op: de huidige bewoner wil nog 3 jaar in het appartement blijven wonen en zal het huren van de nieuwe eigenaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dit maakt het appartement ideaal als investeringsobject.

Enkele pluspunten van dit appartement zijn de gunstige EPC-score, wat betekent dat het energiezuinig is, en het feit dat zowel het dak als de elektriciteit conform zijn. Ondanks de aanwezigheid van een lift, zijn de algemene kosten laag. De uitstekende locatie in Borsbeek is dichtbij openbaar vervoer, winkels, scholen en belangrijke invalswegen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan gerust contact met ons op via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be.

De totale aankoopprijs, inclusief kosten, bedraagt 249.181 euro. De maandelijkse lasten bedragen 106 euro en omvatten onderhoud van de lift, elektriciteit voor gemeenschappelijke ruimtes, syndicus, water en blokpolis.

* * *

Floris Primslei 50-2L - 2150 Borsbeek - Appartement met drie slaapkamers en terras op centrale locatie te Borsbeek!

Dit verzorgd appartement is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw, met lift.

Het appartement omvat een inkomhal en vooraan situeert zich de ruime leefruimte (52m²) met een mooie parketvloer. Aansluitend bevindt zich de uitgeruste keuken met aparte technische/wasruimte.

De drie slaapkamers (10m² / 14m² en 8m²) bevinden zich achteraan wederom uitgerust met een warme parketvloer.

Verder is er een volledig gerenoveerde badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet.

Tot slot is er nog een ruime garagebox (18,5m²) met automatische sectionaalpoort optioneel mee aan te kopen aan 30.000€.

BELANGRIJK: De huidige bewoner wenst nog 3 jaar te blijven wonen en zal het appartement van de nieuwe eigenaar huren gedurende deze periode aan een zeer mooie huurprijs! Ideaal dus als opbrengsteigendom.

Pluspunten:
+ gunstige EPC score - energiezuinig
+ dak conform, elektriciteit conform
+ lage algemene kosten ondanks lift
+ terras
+ uitstekende locatie te Borsbeek nabij openbaar vervoer, winkels, scholen en grote invalswegen.

Heeft u interesse en wenst u een bezoek ter plaatse in te plannen? Aarzel niet ons te contacteren op het nummer 03 337 50 70 of via info@vbpartners.be. FinancieelAankoop exclusief kosten:€239.000Registratierechten (3%):€7.170Raming Ereloon Notaris*:€2.386Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€249.181Gemeenschappelijke kosten (omschr.):onderhoud lift, elektriciteit gemene delen, syndicus, water, blokpolis,Maandelijkse lasten:€106* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1989
Bewoonbare oppervlakte
93 m2
Referentie
WFPDX-0TT4M9
Makelaar Code
VVA3104
EPC Waarde
188 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€239.000 / VB Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com