Home Te Koop Appartement 2930 Brasschaat
Hoogboomsteenweg 27-2002
Kaart

Hoogboomsteenweg 27-2002

2930 Brasschaat Appartement Te Koop
118 m² wonen
709 m² perceel
2 slaapkamers

Kom kijken naar dit ruime, instapklare appartement in Brasschaat, perfect voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak. Dit prachtige appartement heeft twee slaapkamers, een extra bureaukamer en een uitnodigende badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een royale inkomhal die uitgeeft op de diverse vertrekken van het appartement. De lichtovergoten woonkamer spreekt zeker tot de verbeelding, dankzij de vele ramen die voor een zee van natuurlijk licht zorgen. Naast de woonkamer vind je de keuken, uitgerust met een elektrische kookplaat, dampkap, combi-oven en koelkast met vriesvak. Er is ook een aparte berging met wasmachine- en drogeraansluitingen.

De slaapkamers zijn ruim en comfortabel, met een laminaatvloer in de hoofdslaapkamer en een kunststofvloer in de tweede slaapkamer en de bureauruimte. Beide slaapkamers geven toegang tot een ruim terras aan de achterzijde van het appartement, ideaal om te genieten van de buitenlucht.

Extra voorzieningen in dit appartement omvatten een afgesloten garagebox, elektrische rolluiken in alle kamers, een parlofoon voor extra veiligheid en een zonneluifel met windscherm op het terras.

Dankzij de recent vernieuwde cv-ketel en het uitstekende EPC-cijfer van 181 kWh/m2jaar, is dit appartement zowel comfortabel als energiezuinig. De locatie in Brasschaat maakt het de perfecte plek voor wie houdt van de stad maar toch ook van rust en natuur wil genieten. Neem vandaag nog contact op om een bezichtiging te plannen!

* * *

Hoogboomsteenweg 27-2002 - 2930 Brasschaat - Ruim en instapklaar appartement met 2-3 slaapkamers te koop in Brasschaat
Het appartement omvat een ruime lichtrijke woonkamer, 2 slaapkamers, bureauruimte en badkamer. De badkamer heeft een dubbele lavabo en inloop douche. De keuken is aansluitend aan de leefruimte en heeft een aparte berging. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een ruim terras met zonneluifel en windschermen. De afgesloten garagebox bevindt zich achter het appartementsblok.
De inkomhal Inkomhal (ca. 15 m2) op tegelvloer. Deze geeft toegang tot de woonkamer, slaapkamers, badkamer, gastentoilet en berging.
De woonkamer Ruime lichtrijke woonkamer (ca. 47 m²) gecreëerd door de vele raampartijen.
De keuken Aansluitend aan de woonkamer, de keuken (ca. 8 m²), voorzien van een elektrische kookplaat, dampkap, een combi-oven, , koelkast met vriesvak en een dubbele spoelbak. Er bevindt zich een aparte bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast aansluitend aan de keuken.
De badkamer Badkamer (ca. 8 m²) is uitgerust met een vernieuwde inloop douche en een dubbele wastafel. De badkamer is voorzien van tegelvloer, ook de wanden zijn volledig betegeld.
De slaapkamers Slaapkamer 1: ca. 14 m² , laminaat vloer en toegang tot het terras Slaapkamer 2 : ca. 8 m², kunststof vloer Bureau ruimte: ca. 6 m², kunststof vloer en deur naar terras.
Bergruimte Berging (ca. 1m²) op een tegel vloer en de vernieuwde CV-ketel op gas.
Terras Zuid-west georiënteerd terras (ca. 10 m2) bereikbaar via slaapkamers 1 en 2.
Garagebox Garage (ca. 20m²) met manuele poort.
Extra: 1 gesloten garagebox Elektrische rolluiken aanwezig in alle kamers Parlofoon Zonneluifel en windschermen op terras EPC: 181 kWh/(m2jaar)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.242
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2006
Grond oppervlakte
709 m2
Bewoonbare oppervlakte
118 m2
Referentie
W04A1VLPDNDZ
Makelaar Code
1317696
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€325.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com