Kaart

Heislagsebaan 18

2930 Brasschaat Appartement Te Koop
72 m² wonen

Op zoek naar een comfortabel thuis? Ontdek dit uitstekend onderhouden twee slaapkamer-appartement, gelegen op slechts een steenworp afstand van de levendige Bredabaan, doch in een rustige omgeving. Dit appartement biedt je het beste van beide werelden: het gemak van winkels, restaurants en openbaar vervoer binnen handbereik terwijl je ook kunt genieten van een rustige woonomgeving.

Dit gelijkvloersappartement heeft een zeer centrale ligging en biedt extra gemak en toegankelijkheid. Het is perfect voor wie op zoek is naar een comfortabele woonervaring. Met twee slaapkamers biedt het voldoende ruimte voor rust en privacy, waardoor het ideaal is voor kleine gezinnen, koppels of individuen die behoefte hebben aan extra ruimte. De slaapkamers zijn bovendien rustig achteraan gelegen.

De bonus is het ruime terras, waar je op zomerse dagen heerlijk kunt genieten van de buitenlucht en kunt ontspannen na een drukke dag. Aangezien het appartement op het gelijkvloers ligt, geniet je van een extra groot terras.

Geen zorgen om opslag, dankzij de twee aparte bergruimtes binnen in het appartement en een extra bergruimte voor vuilbakken beneden.

Als kers op de taart is er een garagebox beschikbaar om te kopen voor slechts 15.000 euro. Het feit dat het appartement momenteel verhuurd is maakt het ook een uitstekende investeringsmogelijkheid.

Mis deze kans niet om te wonen in een appartement dat even mooi als praktisch is! Geniet van de rust thuis en van alle gemakken van het stadsleven op loopafstand.

* * *

Heislagsebaan 18 - 2930 Brasschaat - Op zoek naar een gezellige thuis dat zich bevindt op een steenworp afstand van de bruisende Bredabaan, maar toch een rustige ligging?
Ontdek dit perfect onderhouden appartement met twee slaapkamers.

🏠 Eigenschappen:
- Zeer centrale ligging: geniet van de gemakken van winkels, restaurants en openbaar vervoer op wandelafstand.
- Twee slaapkamers: Ruimte voor rust en privacy, ideaal voor kleine gezinnen, koppels of individuen die op zoek zijn naar extra ruimte. Beiden slaapkamers zijn rustig achteraan gelegen.
-Gelijkvloers Voor Extra Gemak: Met het appartement op de begane grond geniet je van extra gemak en toegankelijkheid, perfect voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele woonomgeving.
- Ruim terras: In de zomer kan je op jouw terrasje nog even genieten van de buitenlucht en tot rust komen na een drukke dag. Gezien dit appartement op het gelijkvloers ligt, heb jij een extra groot terras ter beschikking.
- Bergplaatsen: Er zijn twee aparte berguimtes zodoende je nooit meer gebrek hebt aan opbergruimte.
- Beneden is er tevens een extra bergruimte voor vuilbakken.
- Er is een garagebox mee aan te kopen voor 15.000 euro.
- Het appartement is momenteel verhuurd. Het is dus ook ideaal als investering.

Dit is jouw kans om te wonen in een appartement dat niet alleen mooi is, maar ook praktisch en comfortabel!
Mis deze gelegenheid niet om te wonen in een appartement waarbij alles op wandelafstand ligt maar je thuis toch kan genieten van de rust.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 195.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1966
Bewoonbare oppervlakte
72 m2
Referentie
SMJ64-FZBVQU
EPC Waarde
317 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20221012-0002695249-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€195.000 / Vince vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com