Kaart

Bredabaan 250

2930 Brasschaat Appartement Te Koop
85 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een knus en comfortabel appartement in het hartje van Brasschaat? Dit charmante 2-slaapkamer appartement, gelegen op de tweede verdieping, biedt alles wat je nodig hebt. Met een ideale ligging is dit pand nabij het prachtige Park, gezellige A. Reusensplein, diverse winkels en openbaar vervoer, allemaal op slechts enkele minuten loopafstand.

Betreed het appartement via de gastvrije inkomhal, die leidt naar een lichte en ruime woonkamer van ongeveer 32 vierkante meter. De onderhoudsvriendelijke vynil vloeren geven de ruimte een moderne uitstraling. Verder vind je er een functionele keuken waar je naar hartenlust kunt koken en bakken. Het appartement heeft twee sfeervolle slaapkamers, waarvan één toegang geeft tot een charmant winterterras - de perfecte plek om rustig te genieten met een boek of een kop koffie.

De badkamer is voorzien van een lavabo en een ligbad, ideaal om na een lange dag tot rust te komen. Voor extra gemak is er ook een centrale verwarming op gas geïnstalleerd en het gebouw beschikt over een lift.

De maandelijkse kosten bedragen slechts €85. Dit appartement is momenteel verhuurd, waardoor het ook een uitstekende optie voor investeerders kan zijn. Houd er rekening mee dat een EPC-aanvraag loopt. Mis deze kans niet en betreed jouw nieuwe thuis in Brasschaat!

* * *

Bredabaan 250 - 2930 Brasschaat - 2-slaapkamer appartement op de 2de verdieping in het centrum van Brasschaat, op wandelafstand van het Park, A. Reusensplein, winkels en openbaar vervoer.
Indeling: 
inkomhal met toilet, living (ca.32m²) op vynil, keuken, 2 slaapkamers op vynil waarvan 1 met winterterras, badkamer met lavabo en ligbad.
Bijzonderheden:
- CV op gas.
- Lift.
- Maandelijkse kosten: ca. € 85 per maand.
- EPC: 
- Verhuurd.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1973
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
IHJG05L2I0HS
Makelaar Code
5901671
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€199.000 / Metropool Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com