Kaart

Bredabaan 357

2930 Brasschaat Appartement Te Koop
118 m² wonen
3 slaapkamers

In het hart van Brasschaat, omringd door winkels, parken, scholen en restaurants vind je dit knusse appartement in een kleinschalig gebouw van acht units. Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping, te bereiken met zowel lift als trap, en betreed je via een ruime hal.

De woon- en eetkamer aan de linkerkant verrassen je met hun prachtige lichtinval, dankzij de grote ramen. De open keuken die op de eetkamer aansluit, is uitgerust met alles wat je nodig hebt: een kookfornuis, dampkap, vaatwasmachine, koelkast en vrieskist.

Als je verder de hal volgt naar de achterkant van het appartement, vind je een mooie ruime slaapkamer met een ingebouwde kast. Tegenover deze kamer is een badkamer met ligbad en even verderop een apart toilet. Het appartement beschikt ook over een tweede, nog grotere slaapkamer met veel licht dankzij de grote ramen.

Een bijzondere toets wordt toegevoegd door het zuidgeoriënteerde terras, welke je betreedt via de kleinere slaapkamer. Dit buitengewoon grote terras is perfect voor de warmere lente-, zomer- en herfstdagen. Richt het in met bloemen en planten of plaats er een barbecue voor gezellige zomeravonden. In de kelder van het gebouw is er bovendien een bergruimte van 8 m² ter beschikking.

Ben je geïnteresseerd om dit unieke, prachtige en gezellige appartement in het centrum van Brasschaat te bezoeken of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

* * *

Bredabaan 357 - 2930 Brasschaat - Dit gezellige appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een klein appartementsgebouw (8 units) in het centrum van Brasschaat, dichtbij de winkels, het park, scholen, restaurants en openbaar vervoer. Via de lift of de trap komt u binnen in de ruime inkomhal. Links betreedt u de woonkamer met eetkamer en een mooie lichtinval via de grote ramen. Vanuit de eetkamer is er een doorgang naar de open keuken. Deze is volledig geïnstalleerd met kookfornuis, dampkap, vaatwasmachine, koelkast en diepvries. Als u via de hal naar de achterzijde van het appartement loopt heeft u links een ruime slaapkamer met een ingebouwde kast. Tegenover deze slaapkamer bevindt zich de badkamer met ligbad. Verder in de gang is er een apart toilet. Links achteraan vindt u de grootste slaapkamer met raampartijen en veel licht binnenlaten. Hiernaast krijgt u via de kleine slaapkamer toegang tot het uitzonderlijk grote terras, zuid-georiënteerd. Hier kunt u genieten van warme lente-, zomer- en herfstdagen. U kunt het terras inrichten met planten, struiken en bloemen en er zelfs een barbecue installeren. In de kelder bevindt zich een bergruimte van 8 m².
Wenst u dit unieke, mooie en gezellige appartement te bezoeken of wenst u meer informatie, neem gerust contact op.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 282.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1970
Bewoonbare oppervlakte
118 m2
Referentie
EMWPCFE87KIT
EPC Waarde
173 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231113-0003038806-RES1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€282.000 / Particulier
26 Mar 2024
€279.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com