Kaart

Leopoldslei 25

2930 Brasschaat Appartement Te Koop
140 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek uw nieuwe thuis in dit ruime gelijkvloerse appartement, gunstig gelegen en boordevol geweldige functies! Met een royale 140 vierkante meter heeft dit appartement genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten. Het heeft drie comfortabele slaapkamers, een tuin en een garage, allemaal perfect gelegen in een toplocatie voor maximaal gemak.

Treed binnen in de grote open inkomhal die u naar elke kamer leidt. Aan de voorzijde van het appartement vindt u een ruim leefgedeelte van 44 vierkante meter, compleet met grote raampartijen en een gezellige open haard die een warme, uitnodigende sfeer creëert.

Voor uw culinaire behoeften is er een volledig uitgeruste keuken met een gloednieuwe oven en elektrisch fornuis, een ijskast, spoelbak en vaatwasser. Daarnaast is er een bijkeuken met aansluitingen voor een wasmachine en droger.

De drie volwaardige slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement, elk met toegang tot het terras en de tuin voor een vleugje natuur binnen handbereik. De vernieuwde badkamer beschikt over een mooie inloopdouche met zitbank en dubbele wastafel.

Dit appartement bevat ook veel opslagruimte met nog een extra berging en een grote droge kelder. Vanuit uw eigen tuin heeft u toegang tot de garage. Het appartement is keurig onderhouden en het dak is in 2020 geïsoleerd voor extra energie-efficiëntie. Een recent geïnstalleerde hoogrendementsketel zorgt voor een betrouwbare warmtebron.

Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver te reizen. Drie supermarkten, een bakker en een slager liggen allemaal op loopafstand. U kunt gerust zijn in de wetenschap dat de elektrische installatie conform is en er een asbestattest is aangevraagd. Voor extra veiligheid is er ook een veiligheidsdeur aanwezig. Dit ruime gelijkvloerse appartement heeft alles wat u nodig heeft om uw huis tot uw droomhuis te maken!

* * *

Leopoldslei 25 - 2930 Brasschaat - Ruim gelijkvloers appartement van 140m2, met 3 slaapkamers, tuin en garage op topligging. Indeling: een grote open inkomhal met toegang tot alle ruimten. Aan de voorzijde een ruim leefgedeelte van 44m2 met grote raampartijen en open haard. Een keuken uitgerust met oven (nieuw), ijskast, elektrisch fornuis (nieuw), spoelbak en vaatwasser. Aansluitend berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Aan de achterzijde 3 volwaardige slaapkamers, alle met toegang tot het terras en de tuin. De badkamer is vernieuwd met een mooie inloopdouche met zitbankje en een wastafel met dubbele lavabo. 2de WC mogelijk. Een extra ruime berging. Een grote droge kelder. De tuin verschaft toegang tot de garage. Verzorgd eigendom, dak in 2020 geïsoleerd, recente hoogrendementsketel. Op loopafstand 3 supermarkten, bakker en slager. Asbestattest aangevraagd. Elektrische installatie is conform. Veiligheidsdeur.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 435.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.246
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1986
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
LI6PF0CK1B58
EPC Waarde
268 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20201015-0002328100-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€435.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com