Kaart

Vuurkruisenlei 47

2930 Brasschaat Appartement Te Koop
103 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit ruime appartement in het bruisende centrum van Brasschaat. Met twee slaapkamers biedt deze woning volop comfort en gemak. Het appartement bevindt zich op een centrale locatie, dichtbij diverse scholen, openbaar vervoer en een divers aanbod aan winkels voor uw dagelijkse behoeften.

De totale oppervlakte van dit appartement is maar liefst 103 m². Wanneer je de woning binnenstapt, word je verwelkomd door de ruime inkomhal die toegang geeft tot de rest van het appartement. Je vindt er een riante leefruimte waarin je heerlijk kunt ontspannen. Ook de keuken is erg praktisch ingericht, ideaal voor wie zijn kookkunsten graag ontplooit. Daarnaast beschikt het appartement over een nette badkamer, 2 comfortabele slaapkamers en een apart toilet.

Bovendien heb je ook nog een handige kleine berging ter beschikking, perfect voor het opbergen van allerhande spullen. Aan zowel de voorzijde als de achterzijde van het appartement is er een terras voorzien, ideaal om te genieten van de buitenlucht en het stadsleven in Brasschaat. Om je comfort nog verder te verhogen, is de woonruimte uitgerust met airconditioning.

Bijzonder handig is dat er in de aankoopprijs ook een garage inbegrepen is. Voor meer informatie of een bezichtiging kan je terecht op nummer 0495/43.96.15. Mis deze kans niet om centraal te wonen in het gezellige Brasschaat!

* * *

Vuurkruisenlei 47 - 2930 Brasschaat - Appartement met 2 slaapkamer in centrum Brasschaat .

Locatie : Het appartement is centaal gelegen nabij scholen , openbaar vervoer en alle winkels. Het heeft een oppervlakte van 103 m² .

Indeling : Het appartement beschikt over een inkomhal , een ruime leefruimte , keuken , badkamer , 2 slaapkamers , apart toilet , kleine berging en een terras aan voorzijde en achterzijde . Woonruimte is voorzien van airconditioning en een garage is inbegrepen in de koopprijs .

GSM : 0495/43.96.15



Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 235.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1977
Bewoonbare oppervlakte
103 m2
Referentie
A91HA145DI19
EPC Waarde
193 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Apr 2024
€235.000 / Particulier
26 Mar 2024
€249.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com