Kaart

Bredabaan 999

2930 Brasschaat Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Dit prachtige en goed onderhouden appartement aan de bekende Bredabaan in Brasschaat is een echte vondst. Het heeft twee slaapkamers en een terras, ideaal voor liefhebbers van buitenleven. De locatie is bijzonder gunstig met het openbaar vervoer, diverse winkels en hoogwaardige scholen op een steenworp afstand. Daarnaast is er veel groen in de omgeving en biedt de nabijheid van de E19 oprit een vlotte verbinding.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping, toegankelijk via de gemeenschappelijke inkomhal en trap. U komt binnen in een hal met tegelvloer die u leidt naar een lichte en aangename woonkamer en een open keuken. De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur, waaronder een dubbele spoelbak, vaatwasser, oven, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak. Er is ook voldoende opbergruimte. Als extra bonus heeft de woonkamer toegang tot een heerlijk zuidoost gericht terras.

Vanuit de inkomhal zijn ook de twee slaapkamers en de smaakvol ingerichte badkamer te bereiken. De badkamer is uitgerust met een enkel lavabomeubel en ligbad met douchestang, en heeft tevens een extra aansluiting voor een wasmachine en droger. Daarnaast heeft dit appartement ook een apart toilet met handenwasser en een praktische berging met ruimte en aansluitingen voor een wasmachine en droger.

De vaste kosten per maand bedragen slechts 20€ voor de minuterie en blokpolis. Met een EPC van 190 kWh/m² is dit appartement in Brasschaat niet alleen comfortabel en gunstig gelegen, maar ook energiezuinig.

* * *

Bredabaan 999 - 2930 Brasschaat - Op de gekende Bredabaan te Brasschaat vinden we dit aangenaam en verzorgd appartement met 2 slaapkamers en terras. Het openbaar vervoer (bus), tal van winkels en kwalitatieve scholen zijn vlakbij gelegen. Verder is er ook heel wat groen in de buurt aanwezig en is er een vlotte verbinding mogelijk dankzij de nabijheid van de oprit van de E19.

Via de gemeenschappelijke inkomhal komen we binnen in het gebouw en gaan we met de trap tot de tweede verdieping. We stappen binnen in de hal op tegelvloer van waaruit men toegang heeft tot de lichte en aangename woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een dubbele spoelbak, vaatwasser, oven, keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesgedeelte en voldoende opbergruimte. Een extra troef is het aangename zuidoost georiënteerde terras dat zich in het verlengde van de woonkamer bevindt.

Verder geeft de inkomhal toegang tot de 2 slaapkamers en tot de mooi ingerichte badkamer welke voorzien is van een enkel lavabomeubel en een ligbad met douchestang en waar zich tevens een extra aansluiting bevindt voor het aansluiten van een wasmachine en droogkast. Hiernaast beschikt het appartement ook nog over een apart toilet met handenwasser en over een praktische berging met plaats en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Vaste kosten per maand bedragen €20 (minuterie, blokpolis).

EPC: 190 kWh / vierkante meter.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 250.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1998
Referentie
FB0-NDZ-3AEZ
EPC Waarde
190 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231211-0003066450-RES-1
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€250.000 / Particulier
26 Mar 2024
€259.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com