Kaart

Halenlei 7

2930 Brasschaat Appartement Te Koop
3 slaapkamers

Woonhaven Antwerpen biedt zeven nieuwbouw appartementen te koop aan voor kandidaat-kopers die in aanmerking komen voor een bescheiden koopwoning. Deze betaalbare woningen zijn gesitueerd in een rustige straat grenzend aan het militair domein in Marie-ter-Heide, een buurt waar de rust en het comfort van het dagelijks leven centraal staat. De appartementen worden aangeboden binnen een prijsklasse rond de 300.000 euro, met inbegrip van parkeergelegenheid.

Het unieke aspect van deze woningen is dat kopers hun persoonlijke tint kunnen toevoegen door zelf de binnenvloeren en keukens te plaatsen. Zo kunt u uw nieuwe thuis afstemmen op uw specifieke smaak en behoeften.

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten of u voldoet aan de voorwaarden om een dergelijke woning aan te schaffen? Raadpleeg dan de website van de gemeente Brasschaat via deze link voor het gemeentelijk toewijzingsreglement voor bescheiden koopwoningen en koopkavels.

Om een beter beeld te krijgen van deze geweldige kans, nodigen we u uit voor een bezoekmoment van het gebouw op maandag 25/03 tussen 15.00u en 17.00u. Voor meer informatie over deze bezichtiging of om u te registreren als kandidaat-koper, neemt u best contact op met Woonhaven Antwerpen via het nummer 03 212 25 00. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van uw droomhuis!

* * *

Halenlei 7 - 2930 Brasschaat - 7 nieuwbouw appartementen die verkocht worden door Woonhaven Antwerpen voor mensen die in aanmerking kunnen komen voor een bescheiden koopwoning. Appartementen in een prijsklasse van circa 300.000euro met parkeerplaatsen. Binnenvloeren en keukens nog te plaatsen door de kopers. Rustige straat gelegen tegen het militair domein in Marie-ter-Heide. Voorwaarden om te mogen kopen kan U raadplegen op de website van de gemeente Brasschaat via volgende link:
https://www.brasschaat.be/huisvesting-gemeentelijk-toewijzingsreglement-voor-bescheiden-koopwoningen-en-koopkavels
Er is een bezoekmoment van het gebouw voorzien op maandag 25/03 tussen 15.00u en 17.00u. Voor meer inlichtingen hieromtrent of om U als kandidaat-koper in te schrijven, kan U best contact nemen met Woonhaven Antwerpen op het nummer 03 212 25 00.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 300.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Referentie
K27FZHAJBSAO
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€300.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com