Home Te Koop Appartement 2930 Brasschaat
Van Hemelrijcklei 6
Kaart

Van Hemelrijcklei 6

2930 Brasschaat Appartement Te Koop
117 m² wonen
3 slaapkamers

Gelegen in het hart van Brasschaat, omgeven door scholen, winkels en gemakkelijk bereikbare openbaar vervoer, vindt u dit sfeervolle appartement op de tweede verdieping van een aangenaam wooncomplex. U betreedt het appartement via een veiligheidsdeur die uitkomt in een gastvrije inkomsthal, compleet met ingebouwde vestiaire en gastentoilet.

Het hart van deze woning is ongetwijfeld de ruime woonkamer, verfraaid door een prachtige parketvloer en rijkelijk gevuld met natuurlijk licht dat via het grote schuifraam naar binnen stroomt. Dit schuifraam biedt ook toegang tot een uitnodigend terras om te genieten van uw ochtendkoffie of avonddrankje.

De keuken past perfect bij de woonkamer en wordt aangevuld met een royale berging waarin een wasmachine en droogkast opgesteld kunnen worden. De aantrekkelijke parketvloer loopt naadloos over naar de drie comfortabele slaapkamers, waarvan twee zijn uitgerust met een handige ingemaakte dressing.

De badkamer is zorgvuldig ontworpen voor een gevoel van luxe en functionaliteit, met een dubbel wastafelmeubel, een ontspannende douche, een bad en een toilet. Zowel de woonkamer als de master bedroom zijn uitgerust met airconditioning voor extra comfort tijdens de warmere maanden.

Ten slotte zorgt een autostaanplaats in de garage op het gelijkvloers, die bij de verkoopprijs is inbegrepen, voor parkeergemak en er is zelfs ruimte voor uw fietsen! Dit appartement in Brasschaat is de ideale plek voor wie op zoek is naar stijlvol wonen in een centraal gelegen, gemakkelijk bereikbare omgeving.

* * *

Van Hemelrijcklei 6 - 2930 Brasschaat - Locatie: Dit appartement heeft een centrale ligging in het centrum van Brasschaat, nabij scholen, winkels en het openbaar vervoer.

Het appartement is gelegen in een aangenaam gebouw op de tweede verdieping en is bereikbaar via de trap of lift. Via een veiligheidsdeur krijgt u toegang tot de inkomsthal met ingebouwde vestiare en gastentoilet. De ruime woonkamer heeft een prachtige parketvloer en geniet van een mooie lichtinval dankzij het grote schuifraam dat ook toegang geeft tot het terras. Aansluitend aan de woonkamer is de keuken met daarachter een ruime berging met aansluiting voor een wasmachine en droogkast.

De parketvloer wordt doorgetrokken naar de drie slaapkamers waarvan twee voorzien zijn van een ingemaakte dressing. In de badkamer vindt u een dubbel wastafelmeubel, douche, bad en toilet.

De woonkamer en de master bedroom beschikken over airconditioning.
De autostaanplaats in de garage op het gelijkvloers is inbegrepen in de verkoopprijs. Er is ook plaats voor fietsen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 364.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.289
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2003
Bewoonbare oppervlakte
117 m2
Referentie
83ZJ17K-KRIY
EPC Waarde
221 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240227-0003151686-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€364.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com