Kaart

3960 Bree Appartement Te Koop
176 m² wonen
686 m² perceel
2 slaapkamers

Genesteld in de levendige stadskern van Bree, vind je dit riant appartement aan de Witte Torenwal. Met stadsvoorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen, sportcentra en de markt op een steenworp afstand, biedt dit appartement de perfecte combinatie van stedelijk gemak en comfortabel wonen.

Het chique stadsappartement op de tweede verdieping, makkelijk te bereiken via lift of trap, verrast je vanaf het moment dat je binnenkomt. De ruime inkomhal biedt toegang tot twee slaapkamers, een badkamer en een berging, en leidt je naar de uitnodigende leefruimte. Deze ruimte biedt toegang tot het volledig zuidelijk gerichte terras van 12m2, geflankeerd door twee bergingen. De aansluitende, volledig uitgeruste keuken voegt een extra vleugje comfort toe aan je dagelijkse leven. Voor extra gemak beschikt de eigenaar over een garage met automatische poort, te bereiken via de achterzijde van het gebouw.

Het appartementsgebouw, bestaande uit slechts drie eenheden, garandeert privacy en rust. Eenmaal binnen ervaar je een gevoel van ruimtelijkheid, dankzij de royale inkomhal en hoge plafonds. De kwalitatieve afwerking, met onder andere parketvloeren en op maat gemaakte gordijnen voor de grote ramen, draagt bij aan de verfijnde sfeer. Deze gordijnen zijn inbegrepen in de verkoop.

Maar er is meer: naast de eigen garage krijgt de eigenaar ook een bewonerskaart, waardoor parkeren in het stadscentrum van Bree heel eenvoudig wordt.

Kortom, dit appartement charmeert met zijn aantrekkelijke locatie in de stadskern, hoge plafonds en aanwezigheid van een lift. Bovendien maakt de gunstige EPC-score (B) en eigen parkeergelegenheid dit vastgoed helemaal compleet. Een prachtig aanbod dat hoog op je lijstje zou moeten staan!

* * *

Openhuizendag zaterdag 27/04 van 11u00 tot 12u00.
Riant appartement in de stadskern van Bree 
Ligging: de witte torenwal bevindt zich midden in de stadskern van Bree. Op wandelafstand van het ruime appartement bevinden zich verschillende faciliteiten zoals winkels, restaurants, scholen, sportcentra en de markt.
Indeling: op de tweede verdieping bevindt zich het appartement, zowel bereikbaar met de trap als lift. De ruime inkomhal van het appartement geeft toegang tot de twee slaapkamers, badkamer, berging en doorgang naar de grote leefruimte. Deze leefruimte geeft uit op het volledig zuidelijk gerichte terras van 12m2 met aan beide zijden nog een berging voorzien. Via directe doorgang uit de leefruimte kan men de volledig uitgeruste keuken betreden. Op het gelijkvloers bevindt zich de garage met automatische poort die men via de achterzijde van het gebouw kan binnenrijden.
Omschrijving:Deze blok bestaat slechts uit 3 eenheden, wat een zeer privatief gevoel geeft. De inkomhal en hoge plafonds geven een zeer ruimtelijk gevoel weer. In het appartement zelf werd gebruik gemaakt van kwalitatieve parketvloer en degelijke afwerking. De gordijnen die op maat gemaakt werden voor de unieke en grote raampartijen, zijn inbegrepen in de verkoop. Naast de eigen garage verkrijgt de eigenaar van het appartement ook een bewoners kaart om met gemak in het centrum te kunnen parkeren.
Troeven:- Ligging stadskern- Hoge plafonds- Lift aanwezig - Gunstig EPC (B)- Eigen parkeergelegenheid

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2000
Grond oppervlakte
686 m2
Bewoonbare oppervlakte
176 m2
Referentie
T0QUYHIZ-533
Makelaar Code
140496
EPC Waarde
174 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€449.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com