Home Appartement 8000 Brugge
Moerstraat 25
Kaart

Moerstraat 25

8000 Brugge Appartement
45 m² wonen
1 slaapkamers
€196.500

Op zoek naar een ruime studio in het hartje van Brugge, maar verlangt u toch naar rust? Deze studio bevindt zich op een toplocatie en is volledig instapklaar. Met een oppervlakte van ongeveer 45 m³, biedt deze woning meer dan voldoende ruimte om comfortabel te wonen. Bovendien is de woning asbestvrij, energiezuinig en elektrisch gekeurd, wat bijdraagt aan een veilige en gezonde woonomgeving.

De residentie is kleinschalig en voorzien van een lift. Bij binnenkomst in de studio komt u in de aparte hal met ingemaakte kast en parlofoon. De leefruimte is zeer ruim en licht, en er is een aparte slaaphoek. De keuken is apart en ingericht met kwalitatieve toestellen. De badkamer is uitgerust met een ligbad en een douchewand, en er is een apart vernieuwd toilet. Verder beschikt de studio over een berging in de woning zelf en in de kelder.

Of u nu op zoek bent naar een eigen woning, een pied-à-terre of een plek voor uw studerende kinderen, deze studio is de ideale aankoop. Maar ook als investering kan deze woning een goed rendement opleveren. Kom zeker eens kijken, maar let wel: we verzoeken u geen immo makelaars te contacteren.

Domiciliëring is mogelijk!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Moerstraat 25 - 8000 Brugge - RUIME studio van ongeveer 45 m³ op TOPlocatie: hartje Brugge, maar toch rustig. INSTAPKLAAR, ASBESTVRIJ, ENERGIEZUINIG (!) en elektrisch GEKEURD. Kleine residentie met lift. Aparte hall met ingemaakte kast en parlofoon; ruime, LICHTrijke leefruimte met slaaphoek; aparte ingerichte keuken met kwalitatieve toestellen; badkamer met ligbad en douchewand; apart vernieuwd toilet; berging in de studio en ook in de kelder. Domicilie mogelijk!
Dit is de ideale aankoop voor eigen woonst, pied-à-terre of studerende kinderen, maar ook als investering levert dit een goed rendement op! Kom gerust eens kijken!
GEEN IMMO aub.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 196.500
Kadastraal Inkomen
€ 580
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
45 m2
Referentie
6EA-YHOKMNNL
EPC Certificaat
20240117-0000281027-RES-5
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€196.500 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com