Kaart

Garenmarkt 17

8000 Brugge Appartement Te Koop
104 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit lichte appartement in het hart van het pittoreske Brugge, op loopafstand van bezienswaardigheden zoals het Astridpark, Den Dijver en de Markt. Ook winkels en openbaar vervoer zijn vlakbij. Het appartement, gelegen op de tweede verdieping, biedt een prachtig uitzicht op het plein en de historische godshuisjes.

Het ruime appartement heeft een inkomhal, een lichte woon- en eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven, keramische kookplaat en koelkast met vriesvak. Er zijn twee slaapkamers, een royale badkamer, een apart toilet en een praktische wasruimte. Het appartement heeft ook een aangenaam terras dat uitkijkt op een rustige binnenplaats.

Bij het appartement hoort een kelderberging en er is de mogelijkheid om een ondergrondse garagebox te kopen voor € 50.000. Dit appartement is niet alleen ideaal voor eigen bewoning, maar ook als investering vanwege de toplocatie in het centrum.

Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging van dit prachtige pand via info@delbecque.immo of bel naar 050 45 03 45.

* * *

Garenmarkt 17 - 8000 Brugge - Maak kennis met dit lichtrijk appartement, gelegen in het hart van het mooie centrum van Brugge, op wandelafstand van het Astridpark, Den Dijver, de Markt van Brugge, winkels, openbaar vervoer... Dit appartement bevindt zich op de 2e verdieping en heeft een schitterend open uitzicht over het plein en achterliggende godshuisjes. Het ruime appartement beschikt over een inkomhal, lichtrijke leef- en eetruimte voorzien, aansluitend een uitgeruste keuken voorzien van inbouwtoestellen (vaatwas, oven, keramische kookplaat, frigo met vriesvak en oven), 2 slaapkamers, ruime badkamer, apart toilet, praktische wasberging en een aangenaam terras die uitgeeft op een binnenkoer die volop rust en openheid geniet. Er is een kelderberging inbegrepen en er bestaat tevens een mogelijkheid om een ondergrondse garagebox aan te kopen aan € 50.000. Dit appartement is ideaal voor eigen gebruik, maar zeker ook als investering gezien de toplocatie in het centrum. Contacteer ons snel voor een bezoek aan dit prachtige eigendom via info@delbecque.immo of 050 45 03 45

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 330.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.160
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1996
Bewoonbare oppervlakte
104 m2
Referentie
SFESVTC828KI
Makelaar Code
3112
EPC Waarde
122 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€330.000 / Immo Delbecque
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com