Home Te Koop Appartement 8000 Brugge
Vlamingstraat 51
Kaart

Vlamingstraat 51

8000 Brugge Appartement Te Koop
120 m² wonen
2 slaapkamers

Dit betoverende appartement, gelegen in het hart van Brugge, is in 2017 volledig gerenoveerd en biedt nu alle moderne faciliteiten. Het bevindt zich op een toplocatie in het historische stadscentrum, omringd door ruime parkeermogelijkheden.

Het appartement beschikt over een inkomhal die leidt naar een ruime, lichte woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken. Daarnaast is er een berging of wasplaats, twee grote slaapkamers - waarvan één met rolluiken - een badkamer met inloopdouche en een apart toilet. Een extra kelder biedt nog meer opbergruimte. Let op, er is geen lift aanwezig in het gebouw.

De hoogwaardige afwerking en smaakvolle renovatie maken dit appartement extra aantrekkelijk. De centrale ligging in Brugge betekent dat restaurants, winkels en talloze (historische) bezienswaardigheden op loopafstand zijn.

Bent u geïnteresseerd in dit prachtige appartement in het hart van Brugge? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

* * *

Vlamingstraat 51 - 8000 Brugge - Dit charmant appartement gelegen in hartje Brugge is gerenoveerd in 2017, daardoor beschikt het appartement vandaag over alle hedendaagse gemakken.
Het is gelegen op een zeer goede locatie in het historisch stadscentrum, met veel parkeergelegenheid in de straten rondom.
Het appartement bestaat uit een inkomhal, een ruime lichtrijke leefruimte met een uitgeruste open keuken, een berging of wasplaats, 2 ruime slaapkamers waarvan één voorzien van rolluiken, een badkamer met inloopdouche, een apart toilet. Bij het appartement hoort nog een kelder die gebruikt kan worden als extra opbergruimte.
Er is geen lift voorzien in het gebouw.
Het appartement heeft een zeer hoogwaardige afwerking en is smaakvol gerenoveerd.
De goede ligging in het stadscentrum van Brugge zorgt ervoor dat u op wandelafstand bent van restaurants, winkels en talrijke (historische) bezienswaardigheden.
Heeft u interesse in dit prachtige appartement gelegen in het hartje van Brugge?
Neem dan contact met ons op om een bezichtiging in te plannen of voor meer informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 379.000
Kadastraal Inkomen
€ 728
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
IPSKX33YD3FY
EPC Waarde
248 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230914-0002979951-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€379.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com