Home Te Koop Appartement 8000 Brugge
Koningin Elisabethlaan 50-01-02
Kaart

Koningin Elisabethlaan 50-01-02

8000 Brugge Appartement Te Koop
85 m² wonen
108 m² perceel

Koningin Elisabethlaan 50-01-02 - 8000 Brugge - Aan de rand van het historische centrum van Brugge, waar de Blokstraat elkaar ontmoeten, vindt u dit recent en energiezuinig appartement op de eerste verdieping van residentie Elisabeth. De opbouw/renovatie van deze residentie werd recent voltooid in het jaar 2022. De locatie is uitstekend door de uiterst vlotte bereikbaarheid van diverse belangrijke invalswegen en het station in slechts enkele minuten. Ook diverse handelszaken, restaurants, recreatievoorzieningen en historische bezienswaardigheden bevinden zich op een boogscheut van het appartement. 

Het appartement zelf heeft een doordachte indeling, met een inkomhal met gastentoilet en een lichtrijke leefruimte die naadloos overgaat in de open ingerichte keuken met aansluitend een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine. Er zijn twee comfortabele slaapkamers en een badkamer met een wastafel en inloopdouche. Het uitzonderlijk ruime terras van 23 m² is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Bovendien is het terras overdekt waardoor het in elk seizoen een aangename meerwaarde is.

In de ondergrondse verdieping is er een kelderberging die inbegrepen is in de prijs en een gemeenschappelijke fietsenberging. De beschikbaarheid van een ruime ondergrondse autostaanplaats kan het comfort en de bereikbaarheid van dit instapklaar appartement nog verder versterken. Deze parkeerplaats kan indien gewenst worden aangekocht voor 27.000,- euro.

Dit is een unieke kans om een nieuwbouwappartement aan te kopen onder het stelsel van verkooprechten, waardoor u kan genieten van het verlaagd tarief van 3% registratierechten indien u voldoet aan de voorwaarden. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om ons te contacteren.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
108 m2
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
ME2EK0FRFC4D
EPC Waarde
54 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
31005-G-OMV-2018132137/EP13247/A002/d02/SD003
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
24 Apr 2024
€365.000 / Immo Isera Brugge
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com