Home Te Koop Appartement 8380 Brugge
Brusselstraat 40
Kaart

Brusselstraat 40

8380 Brugge Appartement Te Koop
57 m² wonen
2 slaapkamers

Ideaal voor zowel eigen bewoning als investering, biedt dit prachtige gelijkvloerse appartement een lucratieve kans voor de toekomstige eigenaar. Gedurende vele jaren heeft het succesvol gefungeerd als een Airbnb verhuur, beheerd door een superhost en heeft het een schat aan potentiële inkomsten uit vakantieverhuur gegenereerd. Echter, om gezondheidsredenen is dit juweeltje nu te koop aangeboden.

Bij binnenkomst verwelkomt de hal u in het appartement, gevolgd door een comfortabele woonruimte compleet met een volledig ingerichte keuken. De ruime badkamer is uitgerust met een douche en naast de aparte toilet. Verder zijn er twee slaapkamers via de nachthal te bereiken.

Eén van de grootste pluspunten van dit appartement is de fantastische ligging. Slechts één minuut wandelen en je staat op de zeedijk, genietend van het prachtige uitzicht. Of je nu geïnteresseerd bent in het aanhouden van het appartement voor persoonlijk gebruik of in het verhuren aan jaarlijkse huurders of vakantiegangers; het potentieel van deze woning kan niet worden onderschat.

* * *

Brusselstraat 40 - 8380 Brugge - Een appartement voor eigen bewoning of opbrengsteigendom. Als superhost van Airbnb jarenlang succesvol verhuurd als vakantie appartement maar om gezondheidsredenen nu te koop.

Indeling van het gelijkvloerse appartement : Inkomhal, badkamer met een douche, woonkamer met ingerichte keuken, apart toilet, nachthal en twee slaapkamers.

Troeven:
- Op slechts één minuut wandelen van de zeedijk
- Ideaal als opbrengsteigendom (vakantieverhuur of jaarverhuur)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 220.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1957
Bewoonbare oppervlakte
57 m2
Referentie
EKYTFM-FTWAK
EPC Certificaat
301
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€220.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com