Kaart

1000 Brussel Appartement Te Koop
2 slaapkamers
€1.175.000
Lening simuleren

* * *

Op korte afstand van de Dansaertwijk, vlak bij winkels en culturele evenementen, op de vijfde en zesde verdieping van een prachtig gebouw, penthouse met een bruto oppervlakte van ± 280 m² met dubbel terras van ± 122 m² en een schitterend uitzicht op de hoofdstad .
Het appartement, ontworpen door de architect Glenn Sestig, is verdeeld in twee verdiepingen. De vijfde verdieping komt uit op een grote hal met ingebouwde garderobe, een grote slaapkamer met badkamer en een dressing. Een tweede slaapkamer met een badkamer en inbouwkasten maken de verdieping af. Het bovenste niveau omvat een volledig uitgeruste keuken, een grote leefruimte met open haard, omringd door een ideaal georiënteerd terras.
Andere: dubbele beglazing, videofoon, airconditioning, open haard, marmeren afwerking, kelder, dubbele extra parkeerplaats (€ 30.000 elk). Huurverplichting moet worden gerespecteerd.
Dansaert is een opkomende buurt in volle ontwikkeling met zijn diverse winkels en restaurants van allerlei aard. Niet ver van de Beurs, is deze buurt gelegen in het hartje van Brussel . Zeer gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer .
Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Jean-Marc Delcroix op + 32 (0) 474 740 807.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.175.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
B4CDP-AV2RY4
Makelaar Code
5878213
EPC Waarde
158 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
23 Feb 2024
€1.175.000 / Sotheby's Antwerpen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com