Kaart

1000 Brussel Appartement
4 slaapkamers
€1.200.000

Gelegen op een toplocatie aan de Louizalaan, vind je dit duplex penthouse in Brussel vlakbij de befaamde Koninklijke Tuinen en het rustgevende Terkamerenbos. Deze ruime woning telt maar liefst 4 comfortabele slaapkamers, verspreid over een totaal bruto vloeroppervlak van ongeveer 324 vierkante meter. Daarnaast geniet je ook nog van terrassen met een totale oppervlakte van zo'n 75 vierkante meter, waar je kunt profiteren van een fenomenaal uitzicht over de stad.

Binnenin het appartement ontdek je een zee van ruimte en potentieel voor eventuele renovaties. Je belangrijkste leefruimte bevindt zich op de 7e verdieping, met een inkomhal die uitkomt in zowel de keuken als de woonkamer. Beide bieden directe toegang tot een optimaal georiënteerd terras. De lagere verdieping, het nachtgedeelte, brengt je met een hal naar de 4 slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast vind je hier ook twee multifunctionele lounges, die perfect kunnen dienen als thuiskantoor of familieruimte.

Extra pluspunten zijn de lift die elke verdieping bedient en een garage die plaats biedt aan één auto. De Louizawijk zelf staat bekend om haar variëteit aan winkels, openluchtmarkten en een breed scala aan restaurants. Dankzij de vele beschikbare openbaar vervoersdiensten verplaats je je bovendien gemakkelijk en snel naar het stadscentrum, naburige steden of luchthavens.

Voor meer informatie kun je steeds contact opnemen met Grégoire Bryssinck op het nummer + 32 (0) 493 51 29 00.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Dit duplex penthouse is ideaal gelegen langs de Louizalaan, op een steenworp afstand van de Koninklijke Tuinen en het Terkamerenbos. Het biedt 4 ruime slaapkamers op een bruto vloeroppervlakte van ± 324m², aangevuld met terrassen van ongeveer 75 m² met een schitterend uitzicht over Brussel.
Dit appartement biedt ruime woonruimte en renovatiepotentieel. De belangrijkste leefruimte bevindt zich op de 7e verdieping en bestaat uit een inkomhal die leidt naar een keuken en een zitkamer, die beide uitkomen op een terras dat ideaal georiënteerd is. Aan de nachtkant, op de onderste verdieping, leidt een hal naar 4 slaapkamers en 2 badkamers. Deze verdieping wordt gecompleteerd door twee multifunctionele loungeruimtes, die kunnen worden gebruikt als bureau of familiekamer.
Andere kenmerken: lift naar elke verdieping, garage voor 1 auto.
De Louizawijk staat bekend om de nabijheid van een verscheidenheid aan winkels, openluchtmarkten en een ruime keuze aan restaurants. Geniet van snelle en gemakkelijke toegang tot het stadscentrum, naburige steden en luchthavens, dankzij een veelheid aan openbaarvervoersdiensten.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op + 32 (0) 493 51 29 00.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.200.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
OH8C4-65RM8Z
Makelaar Code
5895777
Prijs Geschiedenis
02 Mar 2024
€1.200.000 / Sotheby's Bruxelles
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com