Home Te Koop Appartement 1020 Laeken
Rue De La Briqueterie - Steenbakkerijstraat 46
Kaart

Rue De La Briqueterie - Steenbakkerijstraat 46

1020 Laeken Appartement Te Koop
69 m² wonen
1 slaapkamers

Op zoek naar een unieke woning? Dit stijlvolle loftappartement op de begane grond, gevestigd in een voormalige chocoladefabriek die in 2011 omgetoverd is tot residentieel complex, is nu te koop! Het appartement kent een vlotleefbare indeling en beschikt over heel wat troeven.

Het omvat een ruime woonkamer van 14 vierkante meter met een open en volledig uitgeruste keuken erbij, wat samen zorgt voor een aangename leefruimte. Daarnaast heeft de flat een aparte slaapkamer van 12 vierkante meter, met een inloopdressing en douchekamer. Het appartement krijgt veel licht binnen dankzij de aluminium ramen met dubbel glas en is voorzien van een makkelijk onderhoudbare gietvloer in polyurethaan. Door de vloerverwarming, aangedreven door een hoogrendementsgasketel, blijft het er altijd heerlijk warm (EPC C+).

Daarbovenop heeft dit appartement ook nog een terras van 7 vierkante meter, een bergruimte van 2,7 vierkante meter en een private kelder van 5,2 vierkante meter. De tellers voor water, gas en elektriciteit zijn individueel, en een garagebox inbegrepen bij de verkoop.

De maandelijkse kosten bedragen 65 euro en omvatten de syndicuskosten, het onderhoud en de schoonmaak van de gemeenschappelijke delen, waterontharder, brandverzekering en reservefonds.

Het appartement ligt in een rustige straat, binnen een beveiligd hof met videofonie. Bovendien bevindt het zich vlakbij scholen, wat het ook interessant maakt voor gezinnen. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog uw bezoek!

* * *

Rue De La Briqueterie - Steenbakkerijstraat 46 - 1020 Laeken - Appartement de style loft avec 1 chambre à vendre au rez-de-chaussée dans une ancienne chocolaterie transformée en 2011. Le bien comprend un grand séjour (14m²) avec cuisine ouverte équipée (14,7m²), terrasse (7m²), chambre séparée ( 12m²) avec salle de douche et dressing ouvert (9m²), débarras (2,7m²) et cave (5,2m²).
Châssis de fenêtre en aluminium avec double vitrage, sol en fonte de polyuréthane souple, chauffage au sol avec chaudière gaz à haut rendement (EPC C+).
Tous les compteurs sont individuels. Cace inclus à l'achat.
Charges mensuelles 65EUR (syndic, entretien et nettoyage des parties communes, adoucisseur d'eau, assurance incendie, fonds de réserve).
Rue calme dans une cour sécurisée, vidéophone. Le quartier est proche des école

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Kadastraal Inkomen
€ 904
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
69 m2
Referentie
8KQYZ-Y225CK
EPC Waarde
98 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20201211-0000579637-01-6
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€229.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com