Kaart

1020 Laeken Appartement Te Koop
75 m² wonen
1 slaapkamers

Ontdek dit ruime hoekappartement op de derde verdieping, bereikbaar met een lift. Het appartement beschikt over een gezellige woon- en eetkamer van 28m², een slaapkamer van 14m², een extra kamer van 6m², een badkamer met inloopdouche en een halfopen keuken met alle benodigde apparatuur. Daarnaast is er een hal met een kleedruimte, een apart toilet en opbergruimte. Tevens bezit het appartement een privékelder op de begane grond die ruim genoeg is voor twee fietsen, en een gastvrije terras van 2m².

Het appartement is volledig in orde met de elektriciteitsnormen sinds 2017 en beschikt over collectieve gasverwarming (ketel uit 2012), dubbele beglazing en een E+ energiecertificaat dat werd afgeleverd voor de dakisolatie. De badkamer is vernieuwd in 2016, en er zijn ook recente renovaties uitgevoerd in de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de inkomhal, de achterdeur en ramen (2022), dakisolatie (2020) en de conformiteit van de lift (2019).

De maandelijkse kosten bedragen €189, inclusief verwarming en warm water, welke individueel worden gefactureerd via digitale calorietellers.

Het appartement is ideaal gelegen in de opkomende wijk Bockstael – Pannenhuis, vlakbij Tour & Taxis: BeHere, park L-28, Maison de la Création ligt op wandelafstand en het centrum van de stad evenals de parken van Laeken en Jette zijn vlot bereikbaar met de fiets. De buurt is goed bereikbaar met tram, metro, bus, en trein. Er zijn zowel Nederlandstalige als Franstalige scholen en crèches in de nabijheid, net zoals een zwembad, biologische markt en wekelijkse markt. Deze buurt kent een levendige gemeenschap met vele initiatieven en in het complex zelf heerst een goede verstandhouding tussen de bewoners.

Stadsinformatie en de bodemattest wachten nog op goedkeuring, maar de documenten van 2015 zijn beschikbaar.

Bezoeken gepland op zaterdag 23 en zondag 24 maart tussen 10.30-12.30 uur en 14.00-16.00 uur. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar comtesse60@outlook.be met uw beschikbaarheid.

Makelaars hoeven niet te reageren.

* * *

Spacieux appartement d'angle au troisième étage avec ascenseur, avec salon et salle à manger (28m²), chambre (14m²), pièce supplémentaire (6m²), salle de bain et douche à l'italienne, cuisine équipée semi-ouverte, hall avec vestiaire, toilette séparée et rangement, cave privative au rdc avec de la place pour 2 vélos (3m²) et terrasse conviviale (2m²).
Électricité conforme (2017), chauffage central collectif au gaz (chaudière 2012), double vitrage, certificat PEB E+ (2015), établi avant l'isolation de la toiture.
Nouvelle salle de bain (2016); travaux récents dans les communs: nouveau hall et porte d'entrée, fenêtres et porte arrière (2022), isolation de la toiture (2020), ascenseur conforme (2019).

Charges communes : 189€/mois, incl. chauffage et eau chaude, facturation individuelle par compteurs caloriques numériques.

Qaurtier en plein essor de Bockstael – Pannenhuis, à deux pas de Tour & Taxis: BeHere, parc L-28, Maison de la Création à pied, centre-ville et parcs de Laeken et Jette à vélo. Bien desservi par tram, métro, bus et train. Écoles et crèches NL-FR, piscine, marché bio et marché hebdomadaire. Nombreuses initiatives de quartier. La copropriété fonctionne bien, bon voisinage.
Informations urbanistiques et l'attestation de sol en attente, documents 2015 disponibles.

Visites le samedi 23 et le dimanche 24 mars entre 10h30-12h30 et 14h-16h.
Intéressé(e) ? Envoyez un mail à comtesse60@outlook.be et indiquez vos disponibilités.

IMMO S'ABSTENIR - GEEN IMMO

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 219.000
Kadastraal Inkomen
€ 832
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1958
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
VSLE320700GI
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€219.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com