Home Te Koop Appartement 1000 Bruxelles
Boulevard De La Cambre - Terkamerenlaan 70
Kaart

Boulevard De La Cambre - Terkamerenlaan 70

1000 Bruxelles Appartement Te Koop
64 m² wonen
1 slaapkamers

Dit charmante appartement heeft een afzonderlijke slaapkamer en een luchtige woonkamer die baadt in natuurlijk licht dankzij de twee Franse deuren die uitkomen op een zuidgericht terras. De woning, gelegen op de bovenste verdieping, garandeert rust en privacy zonder directe buren. De onlangs gerenoveerde keuken, uitgerust met hoogwaardige toestellen, is een ware eye-catcher. Bovendien beschikt de slaapkamer over een ensuite badkamer, en er is een apart toilet en een vestiaire/hal aanwezig. Voor extra veiligheid is er een gepantserde deur geïnstalleerd.

Bijkomende voorzieningen omvatten een gemeenschappelijke fietsenstalling en een private kelder van 5 vierkante meter. De woning bevindt zich in de nabijheid van talrijke bezienswaardigheden zoals het Bois de la Cambre, de Chatelain, de Abdij van la Cambre en de vijvers van Elsene. Het is ook perfect gelegen voor studenten, met zowel de ULB als VUB vlakbij. Dankzij de nabije tramhalte (Tram 8/93/7) die slechts 1 minuut wandelen is, zijn ook andere delen van de stad makkelijk te bereiken. Kom dit unieke appartement ontdekken!

* * *

Boulevard De La Cambre - Terkamerenlaan 70 - 1000 Bruxelles - 1 Chambre séparée, séjour lumineux avec deux portes fenêtres donnant sur la terrasse exposée sud, parquet dans séjour, dernier étage, sans voisin direct (calme), cuisine refaite en 2022 super équipée. 1 chambre avec 1 salle de bain attenante, 1 wc séparé et vestiaire/Hall. Porte blindée. Local vélo dans les communs + 1 cave de 5 m². Très proche du bois de la cambre, chatelain, Abbaye de la Cambre, étangs d'Ixelles, ULB, VUB. A 1 min à pied du Tram 8/93/7.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Kadastraal Inkomen
€ 996
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1954
Bewoonbare oppervlakte
64 m2
Referentie
AX1P61P2CH05
EPC Certificaat
20180115-0000519431-01-5
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€295.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com