Home Appartement 1020 Laeken
Rue Des Artistes - Kunstenaarsstraat 42
Kaart

Rue Des Artistes - Kunstenaarsstraat 42

1020 Laeken Appartement
2 slaapkamers
€365.000

Ontdek dit unieke gelijkvloerse appartement in Brussel, splinternieuw en zeldzaam op de markt! Het appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals drievoudige beglazing en een condensatiegasboiler voor optimale energie-efficiëntie. Dit prachtige pand beschikt ook over een dubbele flux ventilatiesysteem, een versterkte deur en zelfs een videoparlofoon voor extra beveiliging en comfort.

De woning omvat een wasruimte, een ontvangsthal en een hyper uitgeruste keuken, perfect voor zowel home cooking liefhebbers als professionele chef-koks. Geniet van de rust en privacy in uw eigen tuin en op uw zuidgerichte terras, gelegen aan de achterzijde van het gebouw waar u geen last heeft van inkijk.

Dit alles maakt deel uit van een zeer rustige mede-eigendom van in totaal acht wooneenheden, waardoor het een ideale plek is voor iedereen die op zoek is naar rust en kalmte in de bruisende stad Brussel. Een zeldzame kans om een kwaliteitsvolle woning te vinden in onze hoofdstad.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rue Des Artistes - Kunstenaarsstraat 42 - 1020 Laeken - Rare à Bruxelles ! Neuf grand rez de chaussée. Triple vitrage, chaudiere gaz a condensation, VMC double flux, porte blindee, video parlophone, buanderie, hall d’entree, cuisine hyper équipée. Jardin et terrasse plein sud. A l'arrière du bâtiment, aucun vis a vis. Copropriete de 8 logements tres calme

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Referentie
7DQWJ60DLRC4
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€365.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com