Kaart

Broekstraat 36

9255 Buggenhout Appartement Te Koop
81 m² wonen
2 slaapkamers

Welkom in het hartje van Opstal, waar dit volledig instapklare gelijkvloersappartement op u wacht. Gelegen in het bruisende centrum van deze populaire buurt, werd dit pand in 2019 volledig vernieuwd met een uitgekiend oog voor detail en kwaliteit.

Bij binnenkomst leidt een hal u naar de verschillende ruimtes van de woning. U vindt er een apart toilet en badkamer, uitgerust met bad en aparte douche voor uw comfort. De geïnstalleerde keuken biedt alle nodige voorzieningen en grenst aan de grote leefruimte waar u heerlijk kunt ontspannen. De twee slaapkamers vormen een rustige thuishaven na een drukke dag. Met meer dan 80 vierkante meter bewoonbare oppervlakte is er voldoende ruimte om te genieten.

Aan de buitenzijde van het appartement vindt u een charmant terras van 6 vierkante meter, perfect voor zonnige dagen. Daarnaast zijn er private staanplaatsen voor auto's en fietsen die bereikbaar zijn via de nabijgelegen Blauwselstraat. Let wel, de autostaanplaats is apart aan te kopen.

Dit appartement is momenteel verhuurd en kan dus een interessant investeringsobject zijn dankzij de rendementsmogelijkheden. Bijkomend voordeel is het ontbreken van gemeenschappelijke kosten door het gebrek aan een syndicus. Het energielabel B garandeert u bovendien lage energiekosten.

De ligging van dit appartement is uitstekend met scholen en het station Heizijde op korte afstand. Het nabijgelegen Opwijk ligt slechts op een boogscheut verwijderd. De aankoop valt onder registratierechten, wat het nog interessanter maakt.

Voor meer informatie of een bezoek, aarzel niet om contact op te nemen via tom@immotijl.be of 052690691. Ontdek vandaag nog deze unieke kans in het hartje van Opstal!

* * *

Broekstraat 36 - 9255 Buggenhout - Instapklaar gelijkvloersappartement, hartje Opstal!

In het centrum van Opstal vindt u dit volledig instapklare gelijkvloersappartement. Het gebouw werd in 2019 helemaal vernieuwd volgens de regels van de kunst.

Indeling: inkomhal, apart toilet, badkamer (met bad en aparte douche), geïnstalleerde keuken, grote leefruimte en 2 slaapkamers. Bewoonbare oppervlakte +80 vierkante meter. Mooi terras (6m²) + private staanplaatsen voor wagens en fietsen, bereikbaar via de naastgelegen Blauwselstraat. Autostaanplaats is apart aan te kopen.

Het appartement is momenteel verhuurd en kan dus ook een prima opbrengsteigendom zijn. Geen syndicus = geen gemeenschappelijke kosten! Bovendien heeft dit appartement een prima energiescore (label B).

Excellente ligging in het centrum van het populaire Opstal, met scholen en station Heizijde op korte afstand en Opwijk op een boogscheut. Aankoop onder registratierechten = zeer interessant!

Meer info en bezoeken: tom@immotijl.be of 052690691.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
81 m2
Referentie
AV99XBH04NXL
Makelaar Code
5929655
EPC Waarde
154 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€249.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com