Kaart

Broekstraat 36

9255 Buggenhout Appartement Te Koop
110 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek dit ruime en instapklare duplexappartement in hartje Opstal! Met zijn drie slaapkamers, grote leefruimte en handige opbergruimtes biedt dit volledig gerenoveerde pand uit 2019 een zee van ruimte. Het licht stroomt binnen door de vele ramen en de moderne keuken is voorzien van alle comfort.

De indeling is praktisch en doordacht: naast de grote leefruimte vind je hier een goed uitgeruste keuken, berging, twee toiletten en een stijlvolle badkamer met zowel een bad als aparte douche. De bewoonbare oppervlakte van maar liefst 110 vierkante meter wordt nog vergroot door de ruime zolderruimte met extra opbergmogelijkheden.

Buiten geniet je van het mooie terras of parkeer je je wagen en fietsen op je eigen private staanplaatsen, bereikbaar via de Blauwselstraat. Zoek je een investering? Dit appartement is momenteel verhuurd en kan een uitstekend rendement opleveren. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten: er is geen syndicus, dus er zijn geen gemeenschappelijke kosten.

En dan hebben we het nog niet eens over de locatie gehad. In het centrum van het levendige Opstal bevind je je vlakbij scholen, het station Heizijde, en Opwijk is makkelijk bereikbaar. Dit alles maakt dit appartement extra aantrekkelijk.

Benieuwd? Neem contact op met Tom via tom@immotijl.be of bel naar 052690691 voor meer informatie of een bezichtiging.

* * *

Broekstraat 36 - 9255 Buggenhout - Instapklare duplex met 3 kamers, hartje Opstal!

In het centrum van Opstal vindt u dit grote en volledig instapklare duplexappartement. Het gebouw werd in 2019 helemaal vernieuwd volgens de regels van de kunst.

Indeling: inkomhal, geïnstalleerde keuken, berging, een zeer grote leefruimte, twee toiletten, badkamer (met bad en aparte douche) en 3 slaapkamers. Tevens is er een grote zolderruimte met extra opbergmogelijkheden. Bewoonbare oppervlakte van liefst 110 vierkante meter.

Mooi terras (9m²) + private staanplaatsen voor wagens en fietsen, bereikbaar via de naastgelegen Blauwselstraat. Autostaanplaats is apart aan te kopen. Het appartement is momenteel verhuurd en kan dus ook een prima opbrengsteigendom zijn. Geen syndicus = geen gemeenschappelijke kosten! Bovendien heeft dit appartement een prima energiescore.

Excellente ligging in het centrum van het populaire Opstal, met scholen en station Heizijde op korte afstand en Opwijk op een boogscheut. Aankoop onder registratierechten = zeer interessant!

Meer info en bezoeken: tom@immotijl.be of 052690691.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
W6HLC0ERCYD-
Makelaar Code
5929097
EPC Waarde
132 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€285.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com