Home Te Koop Appartement 2070 Burcht
Dorpstraat 41-bus-0201
Kaart

Dorpstraat 41-bus-0201

2070 Burcht Appartement Te Koop
162 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit unieke duplexappartement 'Romeo & Juliet' te koop in het luxueuze woonproject "Villa Hortensia". Dit prachtige kasteel uit 1912 is omgetoverd tot negen ruime en stijlvolle appartementen, waarbij de authentieke elementen van het gebouw behouden zijn gebleven.

Het appartement straalt warmte en gezelligheid uit en biedt een adembenemend uitzicht op de dorpskern, de kerk en de Schelde vanaf het terras aan de voorzijde. De gezellige indeling zorgt voor een unieke sfeer van comfort en warmte.

Dit luxe duplex-appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping en is bereikbaar via de lift. Het beschikt over een aparte inkomhal met gastentoilet en voldoende vestiaireruimte. De ruime en lichte woon- en leefruimte is voorzien van een nieuwe eiken visgraat parketvloer.

De hypermoderne open keuken met eiland is uitgerust met kwalitatieve AEG-toestellen, waaronder een inductiekookplaat met downdraft afzuiging, een koel-vriescombinatie, een combi-oven, een vaatwasser en zelfs een wijnkoeler. De keuken is afgewerkt met een natuurstenen werkblad en design kraanwerk.

Op de verdieping vind je twee slaapkamers met dezelfde kwalitatieve parketvloer en een luxe badkamer met een dubbele marmeren wastafel, een ligbad en een inloopdouche. Daarnaast is er een aparte berging met aansluitingen voor een wasmachine en droger.

Dit appartement combineert modern design met de charme van het originele kasteel en is voorzien van nieuwe nutsvoorzieningen, technieken en een nieuwe condensatieketel. Ook zijn er nieuwe ramen met dubbel glas geïnstalleerd en is het dak volledig vernieuwd en geïsoleerd.

Een echte parel op een steenworp afstand van de stad!

* * *

Dorpstraat 41-bus-0201 - 2070 Burcht - Duplex te koop Villa appartement 7 ‘Romeo & Juliet’ met zijn prachtige terras aan de voorzijde van de kasteelvilla met uniek zicht over de dorpskern, zijn kerk en de Schelde. Dit appartement straalt warmte en gezelligheid uit. Een knusse plek waar u als koper verknocht aan zult zijn. Door zijn gezellige indeling straalt deze unit een unieke sfeer van gezelligheid en warmte uit.

Dit prachtige en unieke kasteel "Villa Hortensia", anno 1912, werd omgetoverd tot een luxueus woonproject met 9 ruime, klassevolle appartementen. Volledig vernieuwd met hoogwaardige materialen met behoud van de authentieke elementen eigen aan het gebouw.

Dit luxe duplex-appartement (A7) is gelegen op de tweede en derde verdieping dat je bereikt via de lift. Aparte inkomhal met gastentoilet en voldoende mogelijkheid tot vestiaire. Ruime en lichte woon- en leefruimte op een nieuwe eiken visgraat parket.

Hyper geïnstalleerde, moderne open keuken met eiland, ideaal om te aperitieven ! Kwalitatieve AEG toestellen waaronder inductiekookplaat met down-draft afzuiging, koel-vries combinatie, combi-oven, vaatwasser en zelfs een wijnkoeler. De keuken wordt afgewerkt met oog voor detail, een natuurstenen werkblad en design kraanwerk.

Op het verdiep, 2 slaapkamers van elks waarbij dezelfde kwalitatieve parketvloer wordt doorgetrokken. Aparte luxe-badkamer met een hoog hotel-gevoel, voorzien van dubbele marmeren wastafel ligbad én inloopdouche.

Verder is er nog een aparte berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Een privatieve berging in de kelder kan apart worden aangekocht net zoals de mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats. ZEER LAAG KI!

Dit project ademt pure klasse en is een unieke mix van modern design met de charme van het originele kasteel. Compleet nieuwe nutsvoorzieningen, technieken en een nieuwe condensatieketel. Nieuwe ramen, uiteraard met dubbel glas en ook het dak werd volledig vernieuwd en geïsoleerd.

Een echte parel op een boogscheut van de stad!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
162 m2
Referentie
L53FIM40CXAE
Makelaar Code
13564345
EPC Waarde
132 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€549.000 / Bricks n Stones
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com